Hoe De Luidsprekers Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Luidsprekers Te Verwijderen
Hoe De Luidsprekers Te Verwijderen
Anonim

Vroeg of laat komt er een einde aan iedereen, zelfs de beste techniek. En dan moet hij vervangen worden, maar soms is dat niet zo eenvoudig. In dit geval zal de optie "pak het en gooi het weg" niet werken en moet je een beetje sleutelen om de luidsprekers te verwijderen.

Hoe de luidsprekers te verwijderen
Hoe de luidsprekers te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om de achterluidsprekers in een auto te verwijderen, verwijdert u het kussen van de achterbank. Meestal wordt het in de hoeken vastgeschroefd - waar de rugleuning grenst aan de zitting. Verwijder ook de vastgeschroefde zijdelen van de rugleuning met de riemen eraan vastgehaakt. Draai de schroeven los en verwijder het plastic. Schroef de reservestop uit de kofferbak. Trek vervolgens de plank naar u toe en omhoog, en uw ogen openen de luidsprekers, die gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

Stap 2

Als je de luidsprekers van de PSP-gameconsole wilt verwijderen, verwijder dan alle schroeven en bouten en verwijder ook de twee hoofdschroeven die zich onder het UMD-deksel bevinden. Wanneer u alles losschroeft, moet u, voordat u de metalen sluiting op het scherm verwijdert (het frame waarin het scherm wordt geplaatst), het deksel van het UMD-mechanisme openen om onverwachte schade te voorkomen. Schroef vervolgens de PSP-speakerbevestigingen los en je bent klaar! Als u geen professional bent, is het over het algemeen beter om gameconsoles niet te demonteren.

Stap 3

Als u de luidsprekers van uw telefoon moet verwijderen, verwijdert u het batterijklepje en schuift u de batterij naar buiten. Trek de simkaart eruit, verwijder in het algemeen alles wat de daaropvolgende demontage belemmert. Draai de bevestigingsschroeven aan de zijkant los, scheid het voorpaneel van de achterkant door het los te wrikken met een schroevendraaier of spatel. Verwijder het voorpaneel, til het moederbord op, zoek en trek de lintkabel eruit. Verwijder de antennemodule met de benodigde beltoon.

Stap 4

In het geval van een koptelefoon met "druppels", verwijder de gelijmde siliconen dop, gebruik een scherp voorwerp (kantoormes) om de zender (mini-luidspreker) te scheiden die op het lichaam is gelijmd. Scheid de decoratieve plug van de achterkant en het filtergaas van de voorkant.

Stap 5

Als je de speaker uit het podium wilt trekken, draai hem dan magnetisch ondersteboven en druk hem lichtjes naar beneden. Verwijder de resterende rubberlaag. Dat is alle wijsheid.

Aanbevolen: