Hoe Leen Je Een Telefoon Van Een Bank?

Inhoudsopgave:

Hoe Leen Je Een Telefoon Van Een Bank?
Hoe Leen Je Een Telefoon Van Een Bank?

Video: Hoe Leen Je Een Telefoon Van Een Bank?

Video: Hoe Leen Je Een Telefoon Van Een Bank?
Video: Lloyds Bank - Simpler Internet Banking is here 2024, Mei
Anonim

De telefoon is geen luxe, maar een noodzakelijk communicatiemiddel. Als u weinig geld heeft, is de meest optimale manier om een mobiele telefoon te kopen, deze op krediet te kopen.

Hoe leen je een telefoon van een bank?
Hoe leen je een telefoon van een bank?

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - het paspoort;
  • - pensioenverzekeringskaart;
  • - winst-en verliesrekening.

instructies:

Stap 1

Bankleningen zijn tegenwoordig een vrij populaire manier om een mobiele telefoon te kopen. Om een telefoon op krediet bij een bank aan te nemen, moet u eerst een bank selecteren en het optimale leenprogramma selecteren. De meeste banken hebben websites op internet en vertegenwoordigingen in bijna alle steden van Rusland.

Stap 2

U kunt op de webpagina van de bank vertrouwd raken met de voorgestelde kredietprogramma's zonder uw huis te verlaten. Daar vindt u ook de contacten van het dichtstbijzijnde filiaal van de bank van uw keuze. Kies meerdere programma's, want het is goed mogelijk dat je bij nader inzien niet tevreden bent met de voorwaarden of de eisen van de crediteurbank te hoog zijn.

Stap 3

Om een telefoon op krediet te kopen, moet u een bepaalde lijst met documenten bij de bank indienen. Het standaardpakket omvat: een paspoort of ander identiteitsbewijs, een bewijs van inkomen van de laatste maanden, een pensioenverzekeringskaart. Selecteer daarna een geschikt leningprogramma en informeer de operator die uw aanvraag accepteert.

Stap 4

Doorgaans is de verwerkingstijd voor een aanvraag voor een dergelijke lening enkele minuten tot drie dagen. Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, zullen vertegenwoordigers van de bank contact met u opnemen en toestemming geven om een mobiele telefoon te kopen via een lening.

Aanbevolen: