Hoe U Uw Besturingssysteem Kunt Upgraden Naar Windows 10

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Besturingssysteem Kunt Upgraden Naar Windows 10
Hoe U Uw Besturingssysteem Kunt Upgraden Naar Windows 10

Video: Hoe U Uw Besturingssysteem Kunt Upgraden Naar Windows 10

Video: Hoe U Uw Besturingssysteem Kunt Upgraden Naar Windows 10
Video: Hoe kan ik upgraden naar Windows 10? 2024, Mei
Anonim

Microsoft heeft een nieuw besturingssysteem Windows 10 uitgebracht. Gebruikers van eerdere versies - Windows 7 en Windows 8.1 - kunnen het platform het eerste jaar na de release gratis upgraden.

Hoe u uw besturingssysteem kunt upgraden naar Windows 10
Hoe u uw besturingssysteem kunt upgraden naar Windows 10

Noodzakelijk

  • - een computer waarop Windows 7 of Windows 8.1 is geïnstalleerd;
  • - Internetverbinding;
  • - 3 GB vrije ruimte op de harde schijf.

instructies:

Stap 1

Eerst moet er een back-up worden gemaakt van het nieuwe besturingssysteem. Dit gebeurt heel eenvoudig. Zoek het Windows-tegelpictogram in de rechterhoek van de taakbalk en klik erop. We bevestigen de wens om het systeem bij te werken door op "Een gratis update reserveren" te klikken. Voer je e-mailadres in om een melding per e-mail te ontvangen, hoewel dit niet verplicht is. Als er plotseling geen updatepictogram op de werkbalk staat, moet u alle updates voor de huidige versie van Windows installeren.

Beeld
Beeld

Stap 2

Nadat u de update hebt gereserveerd, worden Windows 10-bestanden naar uw computer gedownload. Dit proces start niet meteen, het kan zijn dat u enkele dagen moet wachten. De download vindt plaats op de achtergrond om u niet te hinderen. U kunt de voortgang van het downloaden volgen in de toepassing "Overschakelen naar Windows 10" (hetzelfde pictogram in de rechterhoek van de taakbalk). Wanneer alle benodigde bestanden zijn gedownload en het systeem klaar is voor installatie, verschijnt een bijbehorende melding. Update wanneer het u uitkomt - Windows 10 is al bij u en gaat nergens heen. Trouwens, hoewel Windows niet up-to-date is, kan de back-up op elk moment worden geannuleerd.

Beeld
Beeld

Stap 3

Als je vragen hebt tijdens de installatie en het opstarten, neem dan gerust contact op met Microsoft Answer Desk voor hulp. Op de site van de ontwikkelaar kun je ook antwoorden lezen op veelgestelde vragen over de update. Sommige experts raden aan om de update uit te stellen en dit binnen een paar maanden te doen, wanneer de fabrikant wat werk aan de bugs heeft gedaan en Windows 10 niet langer zo "rauw" zal zijn.

Aanbevolen: