Hoe Verstuur Je Gratis Sms In Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Verstuur Je Gratis Sms In Megafon
Hoe Verstuur Je Gratis Sms In Megafon

Video: Hoe Verstuur Je Gratis Sms In Megafon

Video: Hoe Verstuur Je Gratis Sms In Megafon
Video: Обзор на дерьмо, которое не стоит покупать в Steam ► Игрошляпа 2 2024, Mei
Anonim

MMS is een multimediabericht, dat wil zeggen elk bestand, of het nu een afbeelding, een tekstbericht of een geluidsopname is. Als uw telefoon het ontvangen en verzenden van mms-berichten ondersteunt, kunt u verschillende opties gebruiken om ze te verzenden.

Hoe verstuur je gratis sms in Megafon
Hoe verstuur je gratis sms in Megafon

instructies:

Stap 1

Het verzenden van mms is een vrij dure service. Als u abonnee bent van het Megafon-netwerk, kost één multimediabericht ongeveer $ 0,28, inclusief btw voor 512 Kb aan informatie. U kunt geen gratis sms-berichten van de ene mobiele telefoon naar de andere verzenden.

Stap 2

U kunt echter gratis internetdiensten gebruiken waarmee u sms-berichten van de site naar de Megafon-telefoon van de abonnee kunt verzenden. Voorbeelden van dergelijke webpagina's: https://sendmms.megafon.ru/,

Stap 3

Volg deze stappen: ga naar de geselecteerde site die de sms-verzendservice aanbiedt en selecteer de eerste drie cijfers van het abonneenummer uit de lijst. Vul de ontbrekende cijfers in. Schrijf de titel of het onderwerp van het bericht in het daarvoor bestemde veld. Typ de tekst zelf in het grote veld.

Stap 4

Als u een bestand wilt bijvoegen, klikt u op het pictogram van een afbeelding of audio-opname en selecteert u het juiste formaat. Met Mms-Megafon kunt u bestanden van de volgende typen verzenden:.png,.3gp,.jpg,.gif,.mp3,.mmf,.amr,.mid,.wav. Het is ook mogelijk om een inscriptie aan de afbeelding te bevestigen met behulp van het tekstveld onder de afbeelding. Dit is erg handig als u uw vriend(in) wilt feliciteren met een vakantie.

Stap 5

Profiteer van de voorvertoning. Klik op de knop "Bekijken" en zorg ervoor dat het bericht er precies zo uitziet als u het nodig hebt. Bewerk het bericht indien nodig. Voer de bevestigingscode in en klik op de knop "Verzenden".

Stap 6

Als alles correct is gedaan, ziet u het bericht "Bericht succesvol verzonden". Als er niets dergelijks verschijnt, let dan op alle velden voor het invoeren van informatie - er verschijnt een foutmelding naast een van hen (meestal een bevestigingscode). Corrigeer het en probeer het opnieuw. Hoogstwaarschijnlijk wordt uw mms-bericht met succes afgeleverd.

Aanbevolen: