Hoe Een Panasonic Fax In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Panasonic Fax In Te Stellen
Hoe Een Panasonic Fax In Te Stellen

Video: Hoe Een Panasonic Fax In Te Stellen

Video: Hoe Een Panasonic Fax In Te Stellen
Video: Sending and Receiving a Fax by a Panasonic Fax Machine 2024, April
Anonim

Elk kantoor heeft een faxapparaat (fax) nodig om volledig te kunnen functioneren. Om het te gebruiken, moet u het eerst configureren. Lees hiervoor de instructies die bij de fax zijn geleverd en de onderstaande instructies.

Hoe een Panasonic-fax in te stellen
Hoe een Panasonic-fax in te stellen

instructies:

Stap 1

Stel de fax in op antwoordapparaat / faxmodus. Het werkt zo. De fax gaat over. Het zal automatisch de toon herkennen. Als dit een normaal gesprek is, wordt het antwoordapparaat ingeschakeld. Als er een document is verzonden, ontvangt uw Panasonic-fax dit automatisch. Vergeet niet uw bericht in te spreken op uw antwoordapparaat. Daarin staat dat u na de pieptoon een spraakbericht kunt achterlaten. Als de beller een fax wil verzenden, moet hij op de Start-knop drukken.

Stap 2

Sluit de fax indien mogelijk aan op een aparte lijn. In dit geval is het erg handig om Panasonic fax als volgt in te stellen. Stel het in op de modus "Fax". In dit geval worden alle oproepen gezien als een documentoverdracht. Het apparaat accepteert ze automatisch zonder uw tussenkomst. Als dat nodig is, definieert u in de instellingen van het faxapparaat het aantal belsignalen, waarna het automatisch reageert op het ontvangen van documenten.

Stap 3

Stel de faxmodus in op "Telefoon" als u alle telefoongesprekken persoonlijk wilt beantwoorden. Dan moet u de fax handmatig ontvangen. Als u de telefoon opneemt en een lange piep hoort, betekent dit dat er een fax naar u is verzonden. Klik op de Start-knop. Als u de verzending van het document dringend moet annuleren, klikt u op de knop Stop.

Stap 4

Sluit een extra telefoon aan op de faxlijn en stel deze in op de toonmodus als de fax ver genoeg van uw werkplek verwijderd is. Configureer de instellingen voor wekken op afstand op de fax. Om een fax te ontvangen, neemt u de hoorn van de geïnstalleerde telefoon en drukt u op de toetsen * # 9. Het instellen van een Panasonic faxapparaat is vrij eenvoudig. Om het normaal te laten functioneren, is het voldoende om er voorzichtig mee om te gaan. Begin niet met faxen als er geen papier in de lade zit en vervang de cartridge onmiddellijk.

Aanbevolen: