Een Doorkiesnummer Bellen

Inhoudsopgave:

Een Doorkiesnummer Bellen
Een Doorkiesnummer Bellen

Video: Een Doorkiesnummer Bellen

Video: Een Doorkiesnummer Bellen
Video: Commercial Picknick (2010) - Even Apeldoorn bellen - Centraal Beheer 2024, April
Anonim

Wanneer u het telefoonnummer van een grote onderneming kiest, moet u meestal een toestelnummer bellen om contact op te nemen met de juiste persoon of afdeling. Deze cijfers stellen het bedrijf in staat om goed gecoördineerd werk van werknemers te organiseren. Velen vinden het echter moeilijk om een extensie correct te kiezen.

Een doorkiesnummer bellen
Een doorkiesnummer bellen

instructies:

Stap 1

Bestudeer het telefoonnummer van het bedrijf. Als het uit twee delen bestaat, is de eerste verantwoordelijk voor het hoofdbedrijfsnummer en de tweede, die in de regel tussen haakjes staat, voor het extra nummer. Hij is het die u in staat zal stellen verbinding te maken met de gewenste afdeling. Kies het hoofdnummer van de organisatie aan de telefoon en bel. Een antwoordapparaat zal u antwoorden.

Stap 2

Je moet naar zijn hele begroeting luisteren, anders kan het mislukken en moet je het nummer opnieuw kiezen. Aan het einde van het bericht hoort u een lijst met de belangrijkste extensies en een aanbod om de gewenste te bellen na een kenmerkend signaal.

Stap 3

Zorg ervoor dat uw vaste telefoon in de toonmodus staat. Dit is nodig om normaal met de extensie te kunnen communiceren. Als het is uitgeschakeld, drukt u gewoon op de "ster" -knop op de telefoon, die zich onder de hoofdkiestoetsen bevindt. Een aantal telefoons is hiervoor uitgerust met een speciale Pulstoontoets. Als het apparaat aanvankelijk in de toonmodus werkt, begin dan gewoon het toestelnummer te kiezen.

Stap 4

Wacht tot de telefoon overschakelt naar de toonmodus. Begin met het invoeren van de cijfers van het toestelnummer en u hoort korte pieptonen op verschillende frequenties. Dit betekent dat u succesvol bent overgeschakeld naar de toonkiezenmodus.

Stap 5

Kies de extensie en wacht op een antwoord. In sommige gevallen kan de PBX uitvallen en u verkeerd verbinden. Als dit is gebeurd, moet u contact opnemen met de respondent en hem vragen om zelfstandig over te schakelen naar het gewenste nummer. In de regel zijn werknemers van elk bedrijf loyaal aan dit probleem. Anders moet u het hoofd- en toestelnummer opnieuw kiezen.

Stap 6

Bel niet vanaf mobiele telefoons naar toestelnummers. Ze ondersteunen namelijk niet altijd de toonmodus van de PBX, waardoor je er waarschijnlijk niet doorheen komt. Ook worden deze gesprekken als stadsgesprekken in rekening gebracht en begint het aftellen vanaf het moment dat je het antwoordapparaat hebt gebeld. Als gevolg hiervan kan de verbinding met u worden verbroken vanwege een gebrek aan geld op uw mobiele account.

Aanbevolen: