Hoe ICQ Op Een Telefoon Vanaf Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Op Een Telefoon Vanaf Een Computer Te Installeren
Hoe ICQ Op Een Telefoon Vanaf Een Computer Te Installeren

Video: Hoe ICQ Op Een Telefoon Vanaf Een Computer Te Installeren

Video: Hoe ICQ Op Een Telefoon Vanaf Een Computer Te Installeren
Video: How To Install ICQ Free Chat Program 2024, April
Anonim

In Rusland is ICQ een van de meest populaire online communicatiediensten. Talloze apps voor mobiele telefoons houden je verbonden, zelfs als je geen computer met internettoegang binnen handbereik hebt.

Hoe ICQ op een telefoon vanaf een computer te installeren
Hoe ICQ op een telefoon vanaf een computer te installeren

instructies:

Stap 1

Download ICQ voor uw mobiele telefoon. Start hiervoor een webbrowser op uw computer en ga naar de site van de ontwikkelaar van de mobiele applicatie. Zoek de link "Download" en klik erop. Geef indien nodig uw telefoonmodel en andere parameters op. Klik op de knop "Opslaan" en wacht tot de download is voltooid.

Stap 2

Verbind je telefoon met je computer. Gebruik hiervoor de meegeleverde USB-kabel, waarvan het ene uiteinde wordt aangesloten op uw mobiele telefoon en het andere op de overeenkomstige connector op uw computer. Wacht tot het systeem het apparaat volledig heeft gedetecteerd, waarna u een karakteristiek geluid krijgt. Indien nodig worden de stuurprogramma's in de automatische modus geïnstalleerd, die verantwoordelijk zijn voor de werking van de mobiele telefoon als verwijderbaar apparaat.

Stap 3

Open uw telefoonmap met Verkenner. Open in een ander venster de map die de ICQ-toepassingsbestanden voor de mobiele telefoon bevat. Selecteer ze, klik met de rechtermuisknop, selecteer "Kopiëren", open vervolgens de map op uw telefoon die bedoeld is voor applicaties, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken". Wacht tot het einde van het kopieerproces.

Stap 4

Open vervolgens het gedownloade bestand op uw mobiele telefoon. De applicatie wordt ofwel onmiddellijk gestart of het installatieproces begint - dit hangt af van het telefoonmodel.

Stap 5

Niet alle mobiele telefoons ondersteunen deze methode om applicaties te installeren. Om ICQ in dergelijke telefoons te installeren, voert u het programma uit dat is ontworpen om uw computer en mobiele telefoon te synchroniseren. Het is meestal bij de levering inbegrepen en is te vinden op de bijbehorende cd-rom. Als je het kwijtraakt (of het om een andere reden niet hebt), download dan de applicatie van de officiële website van de fabrikant van je mobiele telefoon.

Stap 6

Voer het programma uit. Zoek het menu-item dat verantwoordelijk is voor het installeren van mobiele applicaties en selecteer het. Geef in de interface die verschijnt de locatie van het ICQ-bestand op uw computer op, selecteer het en klik op de knop "Installeren". Wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: