Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Patroon Bent Vergeten

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Patroon Bent Vergeten
Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Patroon Bent Vergeten

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Patroon Bent Vergeten

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Patroon Bent Vergeten
Video: How To Unlock Forgotten Pattern Lock On Android Phone | Unlock All Mobile 2024, Mei
Anonim

Een grafische sleutel is een extra beschermingsmiddel voor een mobiel apparaat, waarmee u de toegang tot het apparaat voor onbevoegden kunt beperken. Het komt echter wel eens voor dat de eigenaar dit wachtwoord zelf vergeet. In dit geval is er geen reden tot paniek: het probleem kan vrij snel worden opgelost. We zullen je vertellen hoe je je telefoon kunt ontgrendelen als je het patroon bent vergeten.

Hoe u uw telefoon kunt ontgrendelen als u uw patroon bent vergeten
Hoe u uw telefoon kunt ontgrendelen als u uw patroon bent vergeten

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om uw Android-patroon te ontgrendelen, is via uw Google-account. Eerst voeren we meerdere keren achter elkaar een reeks stippen van de patroonsleutel in. Na nog een mislukte poging zal het apparaat u vragen om een e-mailadres en wachtwoord voor het account op te geven. Als u deze gegevens correct invoert, wordt het apparaat ontgrendeld. Voor deze optie is een internetverbinding vereist.

Stap 2

Op sommige Android-apparaten en -versies is het mogelijk om het patroon op een eenvoudige, lastige manier te ontgrendelen. Bel jezelf vanaf een andere telefoon, neem de oproep aan. Ga in de belmodus naar instellingen, zoek de vergrendelfunctie in het menu en schakel deze uit. Helaas is deze methode niet geschikt voor tablets die geen belfunctie hebben.

Stap 3

Sommige telefoonmerken hebben hun eigen "eigen" ontgrendelingsmethoden. Een Samsung-apparaat kan bijvoorbeeld worden ontgrendeld via een Samsung-account, een Huawei-apparaat - op afstand via het Hisuite-programma dat is geïnstalleerd op een computer waarop een mobiele telefoon is aangesloten. Op HTC wordt het probleem opgelost via het programma HTC Sync op de pc, waarmee de toepassing Screen Lock Bypass wordt geïnstalleerd op de telefoon die op de computer is aangesloten.

Stap 4

U kunt uw telefoon ook ontgrendelen als u het patroon bent vergeten door terug te gaan naar de fabrieksinstellingen. Deze methode moet worden overwogen als er geen waardevolle gegevens in het geheugen van het apparaat staan, omdat deze tijdens het herstel verloren gaan. Het terugzetten naar de fabrieksinstellingen is voor verschillende apparaten anders, meestal een combinatie van mechanische toetsen. Je moet bijvoorbeeld Samsung uitschakelen en vervolgens de middelste knop en de aan/uit-toets ingedrukt houden (sommige nieuwere modellen hebben ook "volume omhoog").

Aanbevolen: