Een Albumhoes Voor Een Nummer Instellen

Inhoudsopgave:

Een Albumhoes Voor Een Nummer Instellen
Een Albumhoes Voor Een Nummer Instellen

Video: Een Albumhoes Voor Een Nummer Instellen

Video: Een Albumhoes Voor Een Nummer Instellen
Video: Leer REKORDBOX Export mode in het Nederlands! 2024, Mei
Anonim

Ben je dol op muziek en heb je een hele verzameling muziekopnamen op je computer verzameld? Om al deze diversiteit te begrijpen, is het echter raadzaam om de muziekbestanden te "labelen", anders bent u veel tijd kwijt aan het zoeken naar nummers en albums in uw verzameling. Correcte en omvangrijke informatie kan worden bijgevoegd in de albumhoes. De hoes is een soort presentatie met informatie over het muziekalbum als geheel. Meestal wordt voor dit doel een "favoriete" song geselecteerd uit de volledige inhoud.

Een albumhoes voor een nummer instellen
Een albumhoes voor een nummer instellen

instructies:

Stap 1

In de regel laadt de speler zelf de omslag uit de beschikbare online database. Dit gebeurt terwijl de cd wordt gebrand. Zodra de speler de overeenkomstige vermelding in de online database vindt, downloadt hij automatisch niet alleen de multimediagegevens, maar ook de omslag zelf.

Stap 2

In sommige gevallen kan de albumhoes echter ontbreken. In dit geval kunt u het handmatig naar keuze configureren. In dit geval wordt de afbeelding rechtstreeks in het muziekbestand ingesloten en wordt dit ingesloten bestand weergegeven als albumhoes.

Stap 3

U moet beginnen door het tabblad "Bibliotheek" te selecteren en vervolgens naar het album zonder hoes te gaan. Selecteer de afbeelding van het nummer dat je leuk vindt, klik er met de rechtermuisknop op. Klik vervolgens op "Kopiëren" (de afbeelding kan in BMP-, TIFF-, JPEG-, PNG- of GIF-indeling zijn).

Stap 4

Ga terug naar de "Bibliotheek" en gebruik nogmaals de rechtermuisknop om de albumhoes in te voegen. Tegelijkertijd zal een ingesloten kopie van de afbeelding, geschaald naar een geschikt formaat, in elk van de muziekbestanden van dit album staan.

Stap 5

Trouwens, als je meerdere albums van één artiest toevoegt, bepaal dan de uniforme hoes die je leuk vindt, die als visitekaartje voor de hele collectie kan dienen.

Stap 6

Voor bijzonder creatievelingen is er een optie om zelfstandig de hoes van je favoriete audioalbum te maken. Open Photoshop en teken hoe het album naar jouw mening moet worden ontworpen, schrijf de naam van de groep of de naam van de artiest, de naam van het album, vergeet niet de datum van uitgave te vermelden. Deze gegevens zijn niet zozeer nodig om de afbeelding in te vullen, maar om na verloop van tijd de nummers die je nodig hebt niet op de omslagfoto te vinden (je kunt het vergeten), maar op de releasedatum van de nummers of hun namen.

Aanbevolen: