Beller-ID Instellen In Panasonic-telefoons

Inhoudsopgave:

Beller-ID Instellen In Panasonic-telefoons
Beller-ID Instellen In Panasonic-telefoons

Video: Beller-ID Instellen In Panasonic-telefoons

Video: Beller-ID Instellen In Panasonic-telefoons
Video: Как отключить говорящий идентификатор вызывающего абонента в бескарточном телефоне Panasonic. 2024, April
Anonim

Met de functie voor nummerherkenning op Panasonic-telefoons kunt u automatisch het nummer van een inkomende oproep detecteren. Dit is erg handig, omdat het je de mogelijkheid geeft om je voor te bereiden op een gesprek of de telefoon niet op te nemen als een onaangename gesprekspartner belt. De procedure voor het instellen van de beller-ID hangt af van welke Panasonic-telefoonserie u hebt geïnstalleerd.

Beller-ID instellen in Panasonic-telefoons
Beller-ID instellen in Panasonic-telefoons

instructies:

Stap 1

Identificeer uw Panasonic-telefoonserie. Deze informatie vindt u in de regel in de gebruiksaanwijzing. Als je het bent kwijtgeraakt, kun je naar de officiële Russische site van het Panasonic-bedrijf https://www.panasonic.ru gaan, de naam van de telefoon in de zoekmachine invoeren en de beschrijving lezen. Beller-ID-instellingen voor verschillende series zijn iets anders.

Stap 2

Ga naar de Panasonic 200 en 300 serie telefoon in het "Menu" en selecteer het item "Base setup". Voer de pincode in die u hebt ingesteld om in te loggen op de database. Standaard heeft het de volgende combinatie: "0000". Zoek de functie "Beller-ID" in de lijst die verschijnt en ga ernaartoe door op de knop "OK" te klikken.

Stap 3

Voer de combinatie "255" in, waarna het item "Auto-receive" verschijnt. Klik op de knop "Ok". Selecteer de opdracht "Aan" en bevestig de bewerking. Beller-ID op Panasonic 400e versie telefoons is geconfigureerd volgens een soortgelijk algoritme, maar het item over "Auto-ontvangen" wordt overgeslagen.

Stap 4

Ga naar de servicemodus als je een Panasonic-telefoon van de 500e versie hebt. Voer de combinatie "72627664" in, ga dan naar het item Schrijf eeprom en selecteer het adres 007F, waaraan u de waarde 06 toekent. Als gevolg hiervan wordt de beller-ID-functie automatisch verbonden met de telefoon.

Stap 5

Schakel een van de functies voor nummerherkenning uit. Feit is dat Panasonic telefoons de Russische Caller ID en de European Caller ID hebben, waardoor er problemen kunnen ontstaan bij het ontvangen van een inkomende oproep. Ga naar het gedeelte "Menu" en selecteer het item "Basisinstellingen" door de pincode in te voeren.

Stap 6

Ga naar de functie Beller-ID en selecteer het item "Modus", waarin we de modus Beller-ID instellen. Sla de wijzigingen op door op de knop "OK" te klikken. Als uw telefoon monomelodische beltonen heeft, moet u door naar de basisinstellingen (INSTELLING BS) te gaan de CID OFF-modus vinden en op het kruis naar rechts drukken, waarna de knop voor het ophangen van de oproep wordt ingedrukt.

Aanbevolen: