Hoe Een Grijze IPhone Te Onderscheiden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Grijze IPhone Te Onderscheiden
Hoe Een Grijze IPhone Te Onderscheiden

Video: Hoe Een Grijze IPhone Te Onderscheiden

Video: Hoe Een Grijze IPhone Te Onderscheiden
Video: Лучшая фишка iOS 15. Делись экраном своего iPhone с кем хочешь 2024, Mei
Anonim

Onlangs zijn er steeds meer illegaal ontgrendelde iPhones op de Russische markt verschenen, die uit andere landen zijn meegebracht. Zelfs nep-apparaten worden verkocht onder het mom van apparaten die officieel voor Rusland zijn geïmporteerd. Om jezelf te beschermen tegen valsspelen, moet je bij het kopen van een telefoon op veel details letten die helpen bepalen of het een legale iPhone is of niet.

Hoe een grijze iPhone te onderscheiden
Hoe een grijze iPhone te onderscheiden

instructies:

Stap 1

Let op de doos waarin het apparaat is geleverd. Het moet gesloten zijn, er mogen geen tekenen zijn dat het vóór uw aankoop is afgedrukt. Als de doos al open is, controleer dan zorgvuldig de inhoud. De kans is groot dat alle accessoires waarmee de telefoon wordt geleverd, zijn vervangen door Chinese namaakproducten. Ook heeft de originele doos een soort reliëf dat de contouren van de telefoon volgt. De afwezigheid van een dergelijk patroon is een van de meest voor de hand liggende tekenen van nep.

Stap 2

Stickers moeten op de achterkant van de doos worden geplakt, die zich in de richting van de tekst bevinden.

Stap 3

De originele iPhone-oplader weegt slechts 60 gram. De fabrikant van de originele oplader is FOXLINK (FLEXTRONIK). Als er hiërogliefen op de sticker van de oplader staan, is dit een duidelijk teken van nep.

Stap 4

De originele USB-kabel mag geen vergrendelingen aan de zijkant van de connector hebben. De iPhone heeft een eigen connector, die 25 mm breed en 2 mm hoog is.

Stap 5

Het Apple-logo bevindt zich aan de achterkant van het apparaat en ziet eruit als een gebeten appel in de rechterbovenhoek. Op de onderkant van de hoes van de smartphone staat "IPhone" en daaronder staat de hoeveelheid geheugen in het apparaat. In originele telefoons is het geheugen ingebouwd, terwijl vervalsingen een flashstation gebruiken.

Stap 6

De iPhone heeft een speciaal slot met een SIM-houdermechanisme voor het plaatsen van een SIM-kaart in het bovenste gedeelte van de behuizing. Het achterpaneel van een nepapparaat kan eenvoudig worden verwijderd en de simkaart wordt op dezelfde manier geplaatst als in elke andere gewone telefoon.

Stap 7

Touchscreens van Chinese fabrikanten werken vanaf de aanraking van elk object. U kunt met slechts een aanraking van uw vinger op het iPhone-scherm tikken.

Stap 8

Chinese iPhones hebben een tv-functie die het originele toestel mist.

Aanbevolen: