Hoe Icq Voor Telefoon Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Icq Voor Telefoon Te Downloaden
Hoe Icq Voor Telefoon Te Downloaden
Anonim

ICQ is een lichtgewicht en gebruiksvriendelijke instant messenger. Hiermee kunt u instant messages naar vrienden sturen en altijd in contact met hen blijven. ICQ besteedt praktisch geen verkeer en is daarom erg handig in gebruik. Een ander voordeel van de applicatie is de beschikbaarheid van een mobiele versie.

Hoe icq voor telefoon te downloaden
Hoe icq voor telefoon te downloaden

Noodzakelijk

een telefoon met internettoegang of een computer

instructies:

Stap 1

Als de mogelijkheden van je telefoon je in staat stellen om extra applicaties te gebruiken, download dan ICQ erin, en je kunt op elk moment korte berichten en sms'jes naar je vrienden sturen.

Stap 2

Ga hiervoor naar de officiële website van de ontwikkelaar, nadat u eerder het adres https://www.icq.com/ru in de adresbalk van uw browser hebt ingevoerd. Selecteer vervolgens uit de lijst met voorgestelde programma's de versie die het meest geschikt is voor u en uw telefoonmodel. U kunt ook naar het gedeelte "Mobiele ICQ" op de hoofdpagina van de site gaan en uit de lijst kiezen voor welk telefoonmodel u het programma nodig heeft. Het archief bevat versies voor Android, iPhone, Windows Phone, Symbian, Bada, Java, BlackBerry, Windows Mobile, Mobile Web-Chat.

Stap 3

Klik op de link Downloaden voor…. Daarna wordt u gevraagd om de taal van het programma op te geven en uw telefoonnummer in te voeren, waarop een link naar het adres zal worden afgeleverd, waar u ICQ kunt downloaden voor het model van elk mobiel apparaat.

Stap 4

Ga naar het opgegeven adres. Het downloaden van de vereiste applicatie start automatisch. Als u een computer gebruikt, moet u de applicatie later via USB of Bluetooth naar uw telefoon overbrengen en installeren.

Stap 5

De handigste manier is om ICQ te downloaden met je telefoon, hiervoor moet je ook je mobiele nummer opgeven. Daarna ontvangt u enige tijd een gratis antwoord sms-bericht met de aangegeven link, waarmee u verder moet gaan om het programma verder te downloaden.

Stap 6

Als u niet met uw telefoon wilt downloaden, gebruikt u uw computer en een willekeurige zoekmachine. Stel de belangrijkste parameters in de zoekbalk in, bijvoorbeeld "download ICQ voor uw telefoon". Selecteer vervolgens op de volgende pagina een van de voorgestelde sites, waar een verscheidenheid aan software wordt gepresenteerd, en volg de opgegeven link. Klik vervolgens op de downloadlink.

Stap 7

Afhankelijk van naar welke bestandshostingservice de applicatie wordt geüpload, kan het downloaden onmiddellijk beginnen of moet u de instructies van het systeem volgen. In dit geval moet u de aangegeven stappen volgen. In de regel moet u hiervoor de downloadoptie specificeren: gratis, met wachtende en kijkende advertenties of met een premiumcode. Kies gratis of eenvoudige download. Stop met het gebruik van de proefperiode. Voer vervolgens de tekens uit de afbeelding in het speciale veld in. Klik vervolgens op de knop "Downloaden". Wacht 60 seconden en klik op de link die verschijnt.

Aanbevolen: