Hoe Een Chinese IPhone Te Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Chinese IPhone Te Identificeren
Hoe Een Chinese IPhone Te Identificeren

Video: Hoe Een Chinese IPhone Te Identificeren

Video: Hoe Een Chinese IPhone Te Identificeren
Video: How To Spot A Fake iPhone 2024, Mei
Anonim

Moderne telefoons worden elk jaar functioneler en complexer. Maar dit schrikt de Chinese ambachtslieden helemaal niet af, want het is een bekend feit dat bijna elk apparaat in China kan worden gesmeed. Populaire iPhones zijn geen uitzondering. Het aantal goedkope telefoons met dit ontwerp is niet te overzien. Soms kunnen verkopers een vervalsing doorgeven voor merkproducten, dus het is belangrijk om de belangrijkste kenmerken te kennen waarmee u een vervalsing van het origineel kunt onderscheiden.

Hoe een Chinese iPhone te identificeren
Hoe een Chinese iPhone te identificeren

instructies:

Stap 1

Let eerst op de locatie van de microfoon. De vervalsing heeft het op het voorpaneel, terwijl de originele Iphone dat niet heeft.

Stap 2

De nep-iPhone 4 heeft geen microSIM-slot, het is alleen nagebootst en niet erg vakkundig.

Stap 3

Het materiaal waarvan de behuizing is gemaakt is van mindere kwaliteit. De kopie gebruikt geen glas of metaal, alleen goedkoop plastic.

Stap 4

Het gewicht van de vervalsing is iets minder dan het origineel, maar je voelt het misschien niet.

Stap 5

Op een nep kun je de achterklep openen en het origineel is een snoepreep uit één stuk die je niet kunt onderscheiden. Het is ook de moeite waard om te zoeken naar een tv-antenne onder het batterijklepje. Er is geen antenne in iPhone-producten met een merknaam.

Stap 6

Kijk goed naar het Chinese appel-embleem. Het kan aanzienlijk verschillen van de echte.

Stap 7

Als u de telefoon kunt inschakelen, controleer dan het scherm: het originele apparaat heeft capacitieve, niet resistieve. Dit betekent dat de telefoon meerdere aanrakingen tegelijk aankan. Het nepscherm heeft de slechtste kleurweergave.

Stap 8

Onderzoek de oplader. Het wordt vervaardigd in de fabrieken van FLEXTRONIX of FOXLINK, wat moet worden aangegeven. Bovendien mag de oplader geen hiërogliefen bevatten.

Stap 9

De USB-kabel mag geen speciale vergrendelingen hebben. Anders is het een nep- of een Apple iPod-kabel.

Aanbevolen: