Hoe Een Sms Te Verzenden Vanaf Een Verborgen Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Te Verzenden Vanaf Een Verborgen Nummer
Hoe Een Sms Te Verzenden Vanaf Een Verborgen Nummer

Video: Hoe Een Sms Te Verzenden Vanaf Een Verborgen Nummer

Video: Hoe Een Sms Te Verzenden Vanaf Een Verborgen Nummer
Video: How To Send Text Messages To Anyone Without Showing Your Number 2024, September
Anonim

Het is onmogelijk om een anoniem sms-bericht vanaf uw telefoon te verzenden, zoals bellen vanaf een verborgen telefoonnummer, maar u kunt online diensten van derden gebruiken. Er zijn ook speciale computerprogramma's die deze actie uitvoeren.

Hoe een sms te verzenden vanaf een verborgen nummer
Hoe een sms te verzenden vanaf een verborgen nummer

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Ontdek de mobiele operator die de abonnee bedient naar wie u een sms wilt sturen vanaf een verborgen nummer. Dit kan worden gedaan met behulp van speciale online services of door de eerste drie cijfers na de landcode - dit is het nummer van de operator.

Stap 2

Open een webbrowser op uw computer en ga naar de website van de operator in de sectie voor het verzenden van berichten. Vaak is deze functie alleen beschikbaar voor het verzenden van berichten naar de klanten van de operator, bekijk de details op de verzendpagina.

Stap 3

Download een speciaal programma voor uw computer dat sms-berichten verzendt vanaf een verborgen identificatiecode, bijvoorbeeld https://smsdv.narod.ru/. Alle geïnstalleerde software op uw computer moet worden gecontroleerd met antivirusprogramma's.

Stap 4

Configureer het programma volgens de instructies op de downloadpagina.

Stap 5

Zoek een site voor het verzenden van anonieme sms-berichten. Gebruik geen applicaties die op mobiele telefoons zijn geïnstalleerd om berichten te verzenden vanaf een verborgen nummer, de meeste zijn kwaadaardig. Daarnaast zijn er nog volop mogelijkheden om anoniem berichten te versturen, dus haast je niet om de configuratie van je telefoon te wijzigen.

Stap 6

Een van de eenvoudigste opties is ook om een bericht te sturen vanaf een gewoon onbekend nummer, gewoon een tweede simkaart te kopen en niemand zijn nummer te vertellen. Operators geven aan niemand klantgegevens vrij als ze bepaalde regels niet hebben overtreden, daarom zal hoogstwaarschijnlijk niemand de afzender herkennen. Vraag ook naar aanvullende berichtfuncties door contact op te nemen met uw serviceprovider.

Aanbevolen: