Foto's Afdrukken Op Een Printer

Inhoudsopgave:

Foto's Afdrukken Op Een Printer
Foto's Afdrukken Op Een Printer

Video: Foto's Afdrukken Op Een Printer

Video: Foto's Afdrukken Op Een Printer
Video: Top 5 Best Photo Printers of (2021) 2024, April
Anonim

Lage prijzen voor kleureninkjetprinters hebben het mogelijk gemaakt om foto's van uitstekende kwaliteit thuis te krijgen. U hoeft geen specialist te zijn om foto's op een printer af te drukken, sluit de printer gewoon aan op uw computer en plaats papier.

Foto's afdrukken op een printer
Foto's afdrukken op een printer

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u weten dat foto's van goede kwaliteit alleen op fotopapier kunnen worden afgedrukt. Koop daarom voordat je gaat printen een stapel fotopapier. Voor een standaard A4-printer kunt u het beste fotopapier van hetzelfde formaat gebruiken. U kunt zowel één grote als meerdere kleine foto's op één vel afdrukken. Fotopapier kan glanzend of mat zijn, houd hier dus rekening mee bij de aanschaf.

Stap 2

Sluit de printer aan op uw computer en als het product klaar is om af te drukken, plaatst u een paar vellen fotopapier in de printerlade.

Stap 3

U kunt een foto kiezen en beginnen met afdrukken. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de gewenste foto en selecteer "Afdrukken". De afdrukwizard wordt geopend. Klik op de knop Volgende en klik vervolgens op Voorkeursinstellingen voor afdrukken. Selecteer Fotopapier Beste kwaliteit onder Media en klik op Volgende.

Stap 4

In het menu aan de linkerkant moet u het formaat selecteren van de foto die wordt afgedrukt. Het menu is voorzien van visuele voorbeelden, waardoor het moeilijk wordt om een verkeerde keuze te maken. Nadat u het gewenste formaat heeft gekozen, ziet u op het voorbeeldblad rechts hoe de foto op het papier komt te staan. Als je met alles tevreden bent, klik je op de knop "Volgende" en de foto wordt afgedrukt.

Aanbevolen: