Een Film Uploaden Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Film Uploaden Naar Je Telefoon
Een Film Uploaden Naar Je Telefoon

Video: Een Film Uploaden Naar Je Telefoon

Video: Een Film Uploaden Naar Je Telefoon
Video: Video's van computer naar smartphone zetten | Je materiaal inladen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Moderne telefoons zijn allang niet meer uitsluitend een communicatiemiddel. De nieuwste technologieën hebben het mogelijk gemaakt om van de handset een bijna volwaardig mediacentrum te maken, dat alleen qua formaat verschilt van een standaard radiobandrecorder en tv. Veel telefoonmodellen ondersteunen al het kijken van films.

Een film uploaden naar je telefoon
Een film uploaden naar je telefoon

instructies:

Stap 1

Eerst moet u ervoor zorgen dat de telefoon de gewenste film kan afspelen. Zoek hiervoor uit welke videoformaten uw apparaat ondersteunt en controleer in welk formaat de gewenste film is opgenomen. Als het formaat niet door de telefoon wordt ondersteund, moet deze video worden geconverteerd. Gebruik hiervoor speciale software, bijvoorbeeld het gratis Any Video Converter programma, te downloaden via de link https://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/. Installeer dit programma op uw computer en voer het uit

Stap 2

Gebruik de knop "Video toevoegen" om het gewenste filmbestand te openen met behulp van het programma. Selecteer vervolgens de doelbestandsindeling die overeenkomt met de bestandsindelingen die door uw telefoon worden ondersteund. U krijgt de beste kwaliteit als u de film codeert in.avi-,.mpg- of.mkv-indelingen, maar als u niet zeker weet of uw telefoon de bovenstaande codecs ondersteunt, gebruikt u de voorinstelling "Mobiele MPEG-4 Video", die een een bestand in het.mp4-formaat, dat door de meeste mobiele telefoons wordt afgespeeld. Nadat u alle opties hebt ingesteld, geeft u de doelmap op voor het opslaan van de film en klikt u op de knop "Coderen". Na een tijdje verschijnt er een film die geschikt is om in de telefoon op te nemen in de map die u hebt opgegeven.

Stap 3

Sluit de telefoon aan op de computer of steek de flashkaart van uw telefoon in de kaartlezer die op de pc is aangesloten. Kopieer het videobestand dat is gemaakt door het te converteren naar de map "Video's" op de flashdrive van uw telefoon. Plaats de flashkaart terug (of koppel de telefoon los van de computer), ga naar de map waar de videobestanden zijn opgeslagen en speel de film af die u zojuist hebt opgenomen.

Aanbevolen: