Een Printer Installeren Als Deze Is Verwijderd

Inhoudsopgave:

Een Printer Installeren Als Deze Is Verwijderd
Een Printer Installeren Als Deze Is Verwijderd

Video: Een Printer Installeren Als Deze Is Verwijderd

Video: Een Printer Installeren Als Deze Is Verwijderd
Video: How to Get Back Missing Printers from Device Manager in Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Tegenwoordig hoeft u geen speciale diepgaande kennis van computertechnologie te hebben om apparatuur in te stellen. Als u per ongeluk een geïnstalleerde printer verwijdert, zou u geen problemen moeten hebben om de printer opnieuw te installeren.

Een printer installeren als deze is verwijderd
Een printer installeren als deze is verwijderd

instructies:

Stap 1

Om een externe (of nieuwe) printer te installeren, gaat u naar het menu Start en selecteert u Printers en faxapparaten. Klik erop met de linkermuisknop. U kunt er ook met de rechtermuisknop op klikken. Selecteer in dit geval de opdracht "Openen" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 2

Selecteer in het geopende venster het item "Printer installeren" aan de linkerkant en klik erop met de linkermuisknop. Dezelfde actie kan op een andere manier worden uitgevoerd. Selecteer in de bovenste menubalk de knop "Bestand", selecteer in het vervolgkeuzemenu de opdracht "Printer installeren" door met de linkermuisknop op de overeenkomstige regel te klikken.

Stap 3

Met deze opdracht wordt het venster Wizard Printer toevoegen geopend. Nadat u het informatievenster hebt bekeken, klikt u op Volgende om naar het volgende niveau van printerconfiguratie te gaan.

Stap 4

Selecteer in het volgende venster welke printer je gaat installeren: lokaal (aangesloten op deze computer) of netwerk (printer aangesloten op een andere computer). Zorg er bij het kiezen van een netwerkprinter voor dat andere computers er toegang toe hebben. Als u het zoeken naar een printer wilt toevertrouwen aan de installatiewizard, vink dan het selectievakje "Automatisch een printer detecteren en installeren" aan. Als u zelf naar de printer gaat zoeken, laat u het veld leeg. Klik na het definiëren op de knop "Volgende".

Stap 5

In de volgende fase zoekt de installatiewizard naar alle aangesloten printers of vraagt u om een poort op te geven en uw printer te selecteren in de lijst met modellen. Als u automatisch zoeken hebt geselecteerd, zal de installatiewizard de aangesloten printer zelf detecteren. Als u voor de handmatige methode hebt gekozen, selecteert u met de linkermuisknop het gewenste model in de lijst en klikt u op de knop "Volgende".

Stap 6

Geef in het nieuwe venster een nieuwe naam voor de printer op of laat de bestaande ongewijzigd. Geef aan of uw computer de geselecteerde standaardprinter moet gebruiken en klik op Volgende.

Stap 7

Ga akkoord of weiger een testpagina af te drukken en klik op Volgende. Als de installatie is gelukt, drukt de printer een pagina af. Klik op Voltooien om de printerconfiguratie te voltooien.

Aanbevolen: