Hoe Te Upgraden Naar Het "Excellent" Tarief?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Upgraden Naar Het "Excellent" Tarief?
Hoe Te Upgraden Naar Het "Excellent" Tarief?

Video: Hoe Te Upgraden Naar Het "Excellent" Tarief?

Video: Hoe Te Upgraden Naar Het
Video: Excellent 900 Online Bootveiling T/m 27 December (126587-1) 2024, Mei
Anonim

Met de ontwikkeling van de markt voor mobiele diensten bieden verschillende providers een verscheidenheid aan concurrerende tarieven waarmee u kunt besparen op bellen en andere opties in hun netwerk. Het bekende bedrijf Megafon is geen uitzondering, dat zijn abonnees onlangs een nieuw tariefplan heeft aangeboden - "Uitstekend".

Hoe te upgraden naar het "Excellent" tarief?
Hoe te upgraden naar het "Excellent" tarief?

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - het paspoort;
  • - 150 roebel;
  • - Megafo verkoopkantoor ";
  • - registratie in de servicegids van het netwerk.

instructies:

Stap 1

Als u voor de eerste keer verbinding maakt met de diensten van deze provider, kunt u zich bij elk van de verkoopkantoren van het Megafon-netwerk aansluiten bij het aantal abonnees met het tariefplan "Excellent" door contact op te nemen met de serviceprovider. U moet een paspoort bij u hebben.

Stap 2

Als u al abonnee bent van het Megafon mobiele netwerk en u wilt overschakelen naar "Uitstekend" vanaf een ander tarief, gebruik dan een van de onderstaande methoden.

Stap 3

Voer de combinatie * 168 * 20 # in op het toetsenbord van uw mobiele telefoon en druk op de beltoets. Volg de instructies van de autoinformer.

Stap 4

Ga naar de internetpagina van de officiële website van het Megafon-netwerk op: https://www.megafon.ru/ en selecteer uw regio in de bovenste regel. Voer in de zoekbalk "Rate Excellent" in en volg de voorgestelde links. Hier op de kaart van uw regio ziet u de locatie van de vertegenwoordigingskantoren van het bedrijf, waar u kunt overstappen naar een ander tariefplan.

Stap 5

Maak gebruik van de diensten van een "servicegids" van het Megafon-netwerk. Om dit te doen, selecteert u op de officiële website van de provider de sectie: "servicegids", registreert u zich erin en volgt u de verdere instructies van het systeem.

Stap 6

Neem contact op met de operator van het Megafon-netwerk door te bellen naar de gratis 24-uurstelefoon 0500 en vraag hem om u te informeren over de beschikbare manieren om over te stappen van uw tariefplan naar het Excellent-tarief.

Stap 7

Houd er rekening mee dat de aansluiting op dit tariefplan gratis is. Voor degenen die voor het eerst een Megafon-abonnee worden, is de aanbetaling 150 roebel, die op de rekening van de abonnee wordt bijgeschreven.

Stap 8

Meer informatie over alle functies en tarieven van verschillende diensten van het "Excellent" -plan is te vinden op de officiële website van het Megafon-netwerk, nadat u uw regio heeft gekozen. Voor abonnees van de regio Rostov is dit bijvoorbeeld de pagina:

Aanbevolen: