Wat Kan Een Megafoon-smartphone Op Basis Van Intel Atom

Wat Kan Een Megafoon-smartphone Op Basis Van Intel Atom
Wat Kan Een Megafoon-smartphone Op Basis Van Intel Atom

Video: Wat Kan Een Megafoon-smartphone Op Basis Van Intel Atom

Video: Wat Kan Een Megafoon-smartphone Op Basis Van Intel Atom
Video: Megafon Mint - Мини-обзор Android смартфона на Intel Atom 2024, Mei
Anonim

Op 22 augustus brachten MegaFon en de wereldleider in computerontwikkeling Intel MegaFon Mint te koop. Het werd de eerste smartphone in Rusland die werd ontwikkeld op basis van Intel-technologieën.

Wat kan een megafoon-smartphone op basis van Intel Atom
Wat kan een megafoon-smartphone op basis van Intel Atom

De MegaFon Mint-smartphone wordt gepresenteerd in een dunne, matzwarte behuizing en heeft een touchscreen met vloeibare kristallen. Dankzij de Toshiba Advanced TN schermresolutie van 1024x600 pixels en een diagonaal van 4,03 inch geeft het toestel elk beeld helder en duidelijk weer.

De smartphone wordt aangedreven door een Intel Atom Z2460-processor en een Intel XMM 6260-platform met ondersteuning voor Intel hyper-Threading-technologieën. Hierdoor kan het gegevens met een uitstekende snelheid overbrengen en zorgt het voor hoge prestaties bij elke toepassing. MegaFon Mint heeft met name een 400 MHz GPU en ondersteunt volledig het Full HD-videoformaat, wat de gebruiker een video van hoge kwaliteit garandeert.

Bovendien kun je met het apparaat foto's van hoge kwaliteit maken - het is uitgerust met een 8 megapixel camera en heeft een continue modus waarmee je tot 10 frames per seconde kunt maken. Het kan ook automatisch focussen op meerdere objecten tegelijk.

De batterijcapaciteit van deze smartphone is voldoende voor 3 dagen actief gebruik. Eén keer opladen garandeert 8 uur ononderbroken bellen, tot 5 uur internetgebruik op 3G-netwerken en 45 uur muziekweergave.

Daarnaast heeft de MegaFon Mint smartphone een 16 GB flashgeheugen, micro-USB, micro-HDMI-aansluitingen en 3,5 mm audio-uitgang. Het toestel ondersteunt aGPS, NFC-communicatietechnologieën, WiDi, Wi-Fi 802.11 b/g/n en Bluetooth 2.1. De afmeting van de kast is 123x63x11 mm en het gewicht is 124 gram.

Het bedrijf MegaFon gaat dit apparaat verkopen voor 17.990 roebel. Het is vermeldenswaard dat de naam MegaFon Mint niet toevallig aan de smartphone is gegeven - het woord "mint" in het Engels betekent "mint" of "versheid", en voor sommige handelaren betekent het "een nieuw product in perfecte staat". Dit weerspiegelt perfect de vijfde lancering van een oplossing op basis van Intel-technologieën in de wereld en de eerste in Rusland.

Aanbevolen: