Hoe Kantoorapparatuur Voor Bedrijven Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Kantoorapparatuur Voor Bedrijven Te Kiezen?
Hoe Kantoorapparatuur Voor Bedrijven Te Kiezen?

Video: Hoe Kantoorapparatuur Voor Bedrijven Te Kiezen?

Video: Hoe Kantoorapparatuur Voor Bedrijven Te Kiezen?
Video: Introduction To Office Equipment | Business Studies 2024, April
Anonim

Het is lang geleden dat de eerste computers, printers en faxen verschenen. De techniek is compacter en handiger geworden, maar nog moeilijker te begrijpen. Dat is de reden waarom veel aspirant-ondernemers geïnteresseerd zijn in het kiezen van kantoorapparatuur voor bedrijven. Er zijn verschillende tips om deze taak veel gemakkelijker te maken.

Hoe kantoorapparatuur voor bedrijven te kiezen?
Hoe kantoorapparatuur voor bedrijven te kiezen?

instructies:

Stap 1

De meest voorkomende fout bij het kiezen van kantoorapparatuur is dat mensen gewend zijn te denken dat een hoge prijs gelijk staat aan hoge kwaliteit. In sommige niches kan dit waar zijn, maar niet in ons geval. Bij kantoorapparatuur is meer dan 30% van de prijs merkafhankelijk. Zoek een middenweg. Kijk op internet naar de kosten van een bepaalde techniek, vergelijk de prijs in de detailhandel en groothandel. Druk vervolgens het gemiddelde bedrag af waarmee u afstand wilt doen en kies op basis daarvan een model.

Stap 2

De apparatuur wordt bijna dagelijks bijgewerkt, nieuwe functies en mogelijkheden verschijnen en de snelheid van werken verbetert. Daarom is het niet de moeite waard om dure apparatuur te kopen in de hoop dat deze lang meegaat. Als je bijvoorbeeld vandaag de krachtigste videokaart koopt, is die over zes maanden een verouderd model. Vergelijk potentieel met waarde. Ja, u kunt de duurste high-performance ultrabooks kopen. Maar waarom zijn ze nodig als uw medewerkers slechts 15-20% van hun potentieel zullen benutten? Koop liever goedkope netbooks. Ze zijn niet zo krachtig, maar ze passen perfect bij de meeste kantoortaken.

Stap 3

Verzamel alles zelf. Veel ondernemers die geld willen besparen, kopen kant-en-klare configuraties. Verkopers weten dit echter en verhogen de kosten van dergelijke apparatuur met 50-60%. Laten we zeggen dat componenten voor een computer met een gemiddeld vermogen 12-15 duizend roebel kosten. De kosten van een kant-en-klare oplossing in de winkel zijn 22-25 duizend.

Aanbevolen: