Hoe Luidsprekers Voor Thuisbioscoop Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Luidsprekers Voor Thuisbioscoop Aan Te Sluiten
Hoe Luidsprekers Voor Thuisbioscoop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Luidsprekers Voor Thuisbioscoop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Luidsprekers Voor Thuisbioscoop Aan Te Sluiten
Video: HOW TO Set Up a 5.1 HOME THEATER Surround Sound Speaker System in 2020 2024, April
Anonim

Akoestiek aansluiten op een thuisbioscoop is geen gemakkelijke taak, aangezien u voor zo'n moeilijke taak staat als het creëren van hoogwaardig geluid zonder allerlei vervormingen en geluiden.

Hoe luidsprekers voor thuisbioscoop aan te sluiten
Hoe luidsprekers voor thuisbioscoop aan te sluiten

Het is nodig

  • - thuisbioscoop;
  • - akoestisch systeem;
  • - luidsprekerkabels.

instructies:

Stap 1

Zorg er bij het kiezen van een thuisbioscoop in een winkel voor dat deze over alle noodzakelijke functies beschikt die nodig zijn bij het aansluiten van extra apparaten. In principe worden complete thuisbioscoopsystemen al verkocht met voorgeconfigureerde luidsprekers. Daarom krijgt u, door ze correct aan te sluiten, een helder geluid van hoge kwaliteit van het gereproduceerde geluid.

Stap 2

De kamer moet groot zijn, omdat de zelfvoorziening van de luidsprekers zelf plus het vermogen van de versterker in een kleine kamer een zeer luid geluid produceren vol met onbegrijpelijke ruis. Controleer bij het voeden van de voorluidspreker of de luidsprekers identiek zijn. Doorgaans heeft de middenluidspreker minder stroom nodig. Breng de achterluidsprekers op de helft van het vermogen van de voorluidsprekers. Verbind de "+" en "-" pinnen met elk versterkerkanaal om het signaal naar de corresponderende luidspreker te sturen.

Stap 3

Start de verbinding met een audio-, videoverbinding. Neem hiervoor goed geïsoleerde kabels en steek deze in de daarvoor bestemde connectoren van uw home cinema. Let bij het maken van een aansluiting altijd op de kleurcodering van connectoren en kabels om foutief contact te voorkomen.

Stap 4

Zodra je audio- en video-aansluitingen zijn aangesloten, pak je de luidsprekerkabels aan. Strip de isolatie van de luidsprekerdraden en maak de uiteinden schoon. Draai vervolgens de uiteinden van de draad samen om kortsluiting te voorkomen. Natuurlijk, als de versterker en luidsprekers je toestaan om bananen te gebruiken, gebruik ze dan voor een beter contact.

Aanbevolen: