Beller-ID Inschakelen Op Panasonic

Inhoudsopgave:

Beller-ID Inschakelen Op Panasonic
Beller-ID Inschakelen Op Panasonic

Video: Beller-ID Inschakelen Op Panasonic

Video: Beller-ID Inschakelen Op Panasonic
Video: How to turnoff talking caller ID in Panasonic cardless phone. 2024, April
Anonim

Vaste telefoons van Panasonic zijn uitgerust met veel handige functies, zoals automatische nummerherkenning. Deze optie kan op het apparaat worden ingeschakeld door contact op te nemen met het servicecentrum, maar ook onafhankelijk.

Beller-ID inschakelen op
Beller-ID inschakelen op

Het is nodig

Panasonic-telefoon

instructies:

Stap 1

Schakel automatisch opnemen in Panasonic in om nummerherkenning te activeren. Ga hiervoor naar het telefoonmenu, selecteer het item "Basisinstellingen" of Instelling bs. Druk vervolgens op de telefoon op toets 3. Voer de pincode van het basisstation in, standaard zijn dit vier nullen. Druk vervolgens op knop 5 en vervolgens op 2. Druk in het item "Automatisch verhogen inschakelen" op "OK".

Stap 2

Gebruik een andere methode om beller-ID in te schakelen als de vorige niet bij uw telefoonmodel past. Open het telefoonmenu en ga vervolgens naar de instellingen van het basisstation. Selecteer "Automatische beller-ID". Terwijl u zich in dit item bevindt, kiest u 255. Er wordt niets op het scherm weergegeven. Daarna verschijnt het item "Autoraise". Selecteer de optie "Aan" en verlaat het menu.

Stap 3

Schakel de automatische nummerherkenning in de Panasonic 5XX-telefoon in via het servicemenu. Ga hiervoor naar het menu, selecteer vervolgens het item "Wijzig de pincode van het basisstation", voer het wachtwoord 72627664 in. Ga vervolgens naar het engineeringmenu van de telefoon. Ga naar de Write eeprom optie, voer het adres 007F in. Om F in te voeren, drukt u op de R-toets en vervolgens op het cijfer 5. Het hexadecimale teken F verschijnt. De rest van de letters worden op dezelfde manier getypt, de cijfers komen in volgorde overeen met de letters: A = R0, B = R1 en spoedig.

Stap 4

Activeer automatisch opnemen op de PANASONIC KX-TCD500RU-telefoon. Ga hiervoor naar het menu en selecteer vervolgens "Basismenu". Voer pincode 0000 in. Selecteer "Overig". Klik OK. Selecteer de optie "Wijzig pincode basis" en vervolgens "OK". Voer de waarde 7262 in met het toetsenbord. Kies vervolgens bevestiging 7664, waarna u naar de engineeringmodus van de telefoon gaat. Selecteer daarin de tweede optie en klik op "OK".

Stap 5

Klik op Adres instellen, voer 007 in, druk op R en 5. Voer vervolgens 06 in en klik op OK. Wacht daarna op de bevestigingspiep, haal de stekker uit het stopcontact en sluit de telefoon weer aan. Selecteer vervolgens het aantal oproepen waarvan het nummer zal worden bepaald in het gedeelte "Basisinstellingen" - "Beller-ID".

Aanbevolen: