Een Telefoonnummer Vinden

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Vinden
Een Telefoonnummer Vinden

Video: Een Telefoonnummer Vinden

Video: Een Telefoonnummer Vinden
Video: Telefoonnummer opzoeken / omgekeerd zoeken 2024, Mei
Anonim

Om uw telefoonnummer te identificeren, kunt u een dienst gebruiken zoals Automatische nummerherkenning. Sommige operators activeren dergelijke diensten onmiddellijk, terwijl andere een verzoek van de eigenaar van het nummer nodig hebben om ze te activeren.

Een telefoonnummer vinden
Een telefoonnummer vinden

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Nadat u een telefoonnummer voor een mobiele provider hebt verkregen, controleert u of er automatische nummerherkenning is geïnstalleerd. Om dit te doen, belt u uw nummer vanaf elke telefoon waar Anti-Caller ID afwezig is. Als de oproep wordt geïdentificeerd, betekent dit dat de identifier is verbonden. Als het display het nummer van de beller niet weergeeft, neem dan contact op met de ondersteuningsdienst van uw mobiele provider met het verzoek deze dienst met uw telefoon te verbinden. Houd er rekening mee dat sommige mobiele operators abonnementskosten in rekening kunnen brengen voor services zoals nummerherkenning. U kunt de klantenservice vragen naar de hoogte van de vergoeding. Als de dienst gratis is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Stap 2

Als u het telefoonnummer wilt weten dat u heeft gebeld met de "Anti-Caller ID"-service geactiveerd, moet u contact opnemen met het kantoor van uw mobiele operator, nadat u uw paspoort heeft meegenomen. Ga naar een gratis kantoormedewerker en bestel de service voor het detailleren van inkomende oproepen voor een bepaalde periode. Deze service wordt betaald en kan voor elke operator anders kosten. De manager van de mobiele operator zal u documenten bezorgen die alle inkomende oproepen weergeven voor de periode waarin u geïnteresseerd bent. Door de tijd en datum van het gesprek waarin u geïnteresseerd bent te vergelijken, kunt u het telefoonnummer zien van de persoon die u heeft gebeld.

Aanbevolen: