Een Persoon Gratis Vinden Via Een Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Een Persoon Gratis Vinden Via Een Telefoonnummer
Een Persoon Gratis Vinden Via Een Telefoonnummer

Video: Een Persoon Gratis Vinden Via Een Telefoonnummer

Video: Een Persoon Gratis Vinden Via Een Telefoonnummer
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Wanneer je jezelf de vraag stelt hoe je een persoon gratis kunt vinden via een telefoonnummer, is het belangrijk om de juiste zoekhulpmiddelen te kiezen. U kunt zowel eenvoudige als begrijpelijke internetbronnen gebruiken en de hulp van speciale services.

Je kunt een persoon gratis vinden via een telefoonnummer
Je kunt een persoon gratis vinden via een telefoonnummer

instructies:

Stap 1

Probeer een persoon gratis te vinden via een telefoonnummer met behulp van een van de internetzoekmachines. Voer het gewenste nummer in en zoek. Het is mogelijk dat u tussen de resultaten links ziet naar een profiel op een sociaal netwerk, een advertentie, datingsite of een zoeksite voor werk, waar de eigenaar van het nummer de coördinaten heeft achtergelaten voor feedback. Het kan blijken dat het nummer toebehoort aan de eigenaar van een bedrijf dat een eigen website op internet heeft.

Stap 2

Klik op de meest relevante link in de zoekresultaten. Besteed speciale aandacht aan sociale netwerken en datingservices, want op dergelijke sites kunt u niet alleen een persoon op telefoonnummer vinden, maar ook zijn foto zien, het adres achterhalen en direct contact opnemen.

Stap 3

Er is een zogenaamde "theorie van zes handdrukken", volgens welke, als elk van de 5-6 personen de volgende in de keten aanspreekt, het resultaat zal eindigen op de persoon die je nodig hebt. Vraag uw vriend of familielid die de meeste contacten heeft met een verzoek om deze of gene persoon te vinden, en laat hem hetzelfde doen - geef uw verzoek door aan een van zijn contacten. Natuurlijk is deze methode omslachtig en kan lang duren, maar als je geen haast hebt, kun je deze theorie controleren.

Stap 4

Als u niet alleen een persoon via de telefoon wilt vinden, maar ook zijn huidige locatie wilt weten, maakt u verbinding met een van de speciale diensten van uw operator. Beeline abonnees kunnen bijvoorbeeld 06849924 bellen en het nummer van de gewenste abonnee aangeven. Hij zal op zijn beurt een overeenkomstig verzoek ontvangen en als hij met toestemming antwoordt, ontvangt u zijn coördinaten. De Locator-service is beschikbaar voor MTS-abonnees. Om er gebruik van te maken, stuur je een sms met het nummer van de gewenste persoon naar 6677. Hij moet ook akkoord gaan met het bepalen van zijn coördinaten, waarna je ze in een bericht ontvangt. Megafon-gebruikers hebben de mogelijkheid om speciale tarieven "Smeshariki" en "Ring-Ding" te gebruiken. De kosten van eenmalig gebruik van deze diensten voor alle operators bedragen niet meer dan 10 roebel.

Aanbevolen: