Een Telefoonnummer Vinden Op De Voor- En Achternaam Van Een Persoon

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Vinden Op De Voor- En Achternaam Van Een Persoon
Een Telefoonnummer Vinden Op De Voor- En Achternaam Van Een Persoon

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op De Voor- En Achternaam Van Een Persoon

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op De Voor- En Achternaam Van Een Persoon
Video: Dit Gebeurt Er Als Je Je Oude Nummer Belt.. 2024, April
Anonim

De taak om specifieke informatie over een persoon te vinden kan vrij eenvoudig zijn als je op zijn minst minimale informatie over hem hebt - voor- en achternaam. Een telefoonnummer kan bijvoorbeeld op verschillende manieren worden gevonden.

Een telefoonnummer vinden op de voor- en achternaam van een persoon
Een telefoonnummer vinden op de voor- en achternaam van een persoon

Het is nodig

computer, internet

instructies:

Stap 1

De eerste methode is tientallen jaren getest - probeer contact op te nemen met de stadsinformatiedienst of de stadsgids met telefoonnummers. Als u op zoek bent naar hun huisnummer, zal het verstrekken van het huisadres van de persoon die u zoekt aan de telefoniste van de serviceprovider aanzienlijk vereenvoudigen. Het nadeel van deze zoekmethode is dat een gemeenschappelijke achternaam alles aanzienlijk compliceert. Onthoud ook dat vaste telefoons hun populariteit verliezen - ze bestaan misschien niet meer.

Stap 2

De tweede methode helpt u zowel uw mobiele als uw vaste nummer, werk of thuis te vinden. Als u internet heeft, typt u in de zoekbalk van uw browser voornaam, achternaam, de uitdrukking "telefoonnummer", evenals patroniem, stad, positie, werkplek of andere belangrijke informatie over een persoon, als u weet het. Sociale netwerken, databases, stadsinformatieportalen, blogs en persoonlijke dagboeken kunnen zelfs informatie bevatten over degenen die het daar niet direct hebben gemeld.

Stap 3

De derde methode werkt met de regel van zes handdrukken, volgens welke elke persoon op aarde bij verstek bekend is met een van zijn bewoners via vijf wederzijdse kennissen. Dat wil zeggen, door hulp te vragen bij het vinden van een telefoonnummer bij de juiste persoon, heb je alle kans van slagen, mits hij zich tot iemand anders wendt, en verder in de keten.

Stap 4

Een andere zoekoptie is om te proberen een telefoonbasis te bemachtigen, u kunt deze downloaden op internet of kopen. Sommige eigenaren van telefoonbases staan klaar om deze voor u in te ruilen voor een tiental nieuwe telefoonnummers en korte informatie over hun eigenaren.

Stap 5

De vijfde methode is omslachtig, maar kan ook de meest betrouwbare zijn. Neem contact op met de studieplek van de persoon die je nodig hebt of de HR-afdeling van de organisatie waar hij werkte of werkt. Nadat je de redenen waarom je de coördinaten van de gezochte persoon nodig hebt overtuigend hebt kunnen onderbouwen, word je de eigenaar van het felbegeerde nummer.

Aanbevolen: