Hoe Legaal Een Persoon Via Een Telefoonnummer Te Vinden?

Hoe Legaal Een Persoon Via Een Telefoonnummer Te Vinden?
Hoe Legaal Een Persoon Via Een Telefoonnummer Te Vinden?

Video: Hoe Legaal Een Persoon Via Een Telefoonnummer Te Vinden?

Video: Hoe Legaal Een Persoon Via Een Telefoonnummer Te Vinden?
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Vaak worden mensen geconfronteerd met een situatie waarin ze een persoon moeten vinden via een telefoonnummer. Het is vrij moeilijk om de abonneegegevens op één nummer te achterhalen, maar het is mogelijk met een bepaald doorzettingsvermogen en toewijding.

Hoe legaal een persoon te vinden via een telefoonnummer?
Hoe legaal een persoon te vinden via een telefoonnummer?

U kunt informatie over een persoon krijgen bij de betaalpunten van de verbinding. Bij het invoeren van een nummer zien operators de persoonlijke gegevens van de abonnee, daarom kunt u onder verschillende voorwendselen proberen de contactgegevens te achterhalen van de persoon aan wie het nummer is toegekend. We kunnen bijvoorbeeld zeggen dat hij was geregistreerd bij een vriend en dat hij van woonplaats veranderde, en dat je echt contact met hem moet opnemen om je simkaart opnieuw te registreren.

U kunt proberen een persoon te vinden via een telefoonnummer door hem te bellen en zich voor te doen als zijn vriend. Zeg bijvoorbeeld dat een of andere Sanyok hem zoekt, met wie ze samen in een café zaten, vraag waar hij nu is. Elke legende kan worden uitgevonden, afhankelijk van de situatie.

Als u een persoon moet vinden die zich verveelt met bellen en sms'en, dan is het mogelijk om met een verklaring contact op te nemen met de wetshandhavingsinstanties. Als het feit van bedreigingen wordt bevestigd, zullen politieagenten zonder problemen de identiteit en gegevens van de abonnee vaststellen door contact op te nemen met de telecomoperator.

Particuliere beveiligingsbedrijven, rechercheurs en beveiligingspersoneel kunnen helpen bij het zoeken naar een abonnee. In de regel hebben ze de mogelijkheid om de benodigde informatie uit de database te halen. Net als in het vorige geval zal er echter een sterke reden zijn voor een dergelijk verzoek.

Het internet kan u helpen een persoon op telefoonnummer te vinden. Hiervoor wordt het gewenste nummer in de zoekmachine geladen. Het is mogelijk dat de persoon ooit advertenties heeft geplaatst voor de verkoop van iets, zijn diensten heeft aangeboden of een cv heeft samengesteld.

U kunt om hulp vragen bij sites die deze service voor geld aanbieden. De kosten van het zoeken naar een abonnee bedragen ongeveer $ 10. Vaak blijkt de informatie behoorlijk betrouwbaar te zijn, maar het is de moeite waard om de kwaliteit van het werk van het bedrijf te controleren voordat u contact opneemt, volgens beoordelingen van andere klanten, bij voorkeur op sites van derden.

U kunt gratis de operator achterhalen die het nummer, het registratiegebied en de datum heeft geregistreerd Bijvoorbeeld door het programma "Mobiele Operators" te gebruiken. Sommige telecomoperators bieden een betaalde dienst aan, waardoor u korte informatie over de abonnee kunt krijgen, maar in dergelijke gevallen wordt in de regel de persoon over wie het verzoek wordt gedaan, op de hoogte gebracht.

Elke mobiele operator ziet gegevens op het IMEI-nummer van de telefoon waarin de simkaart is geplaatst. Hij kent alle gegevens van de abonnee, inclusief de locatie van de persoon op telefoonnummer met een nauwkeurigheid van een meter. Megafoon biedt bijvoorbeeld aan om een persoon te vinden op telefoonnummer, achternaam, voornaam en patroniem, adres.

Er zijn databases met vaste telefoonnummers, dus het zal veel gemakkelijker zijn om het adres van een persoon te vinden op zo'n nummer dan op een mobiel nummer, via mappen en databases.

Aanbevolen: