Hoe Samsung S8000 Te Flashen?

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung S8000 Te Flashen?
Hoe Samsung S8000 Te Flashen?

Video: Hoe Samsung S8000 Te Flashen?

Video: Hoe Samsung S8000 Te Flashen?
Video: how to flash samsung GT-S8000 2024, Maart
Anonim

S8000 is een populaire budgettelefoon van Samsung, die alle noodzakelijke functies van een modern toestel heeft. Als er tijdens het gebruik bepaalde problemen zijn opgetreden en de werking van het apparaat constant vastloopt, kunt u deze verwijderen met behulp van de firmware.

Hoe Samsung S8000 te flashen?
Hoe Samsung S8000 te flashen?

instructies:

Stap 1

Download en installeer vóór het knipperen de stuurprogramma's om uw telefoon op uw computer aan te sluiten. Download ze hiervoor van de officiële Samsung-website of gebruik de schijf die bij uw mobiele apparaat is geleverd. Sluit daarna de telefoon aan en wacht tot deze in het systeem wordt gedetecteerd.

Stap 2

Download het firmwarebestand voor uw telefoon van internet. Installeer geen software met een lagere versie dan de geïnstalleerde firmware op uw apparaat. Om haar nummer te weten te komen, kiest u * # 1234 # in de telefoonnummerinvoermodus.

Stap 3

Pak de firmware uit in een aparte map met behulp van een archiveringsprogramma. De firmware is een aantal bestanden waarvan het pad moet worden opgegeven tijdens het installatieproces.

Stap 4

Download en installeer de Multi Loader-software van internet. Voer het hulpprogramma uit met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad. Stel in het item Boot Change de parameter Volledige download in. Klik op de BOOT-knop en geef het pad op naar de map waar u de firmwarebestanden hebt uitgepakt en selecteer vervolgens de map BOOTFILES. Op dezelfde manier geeft u voor het Amss-item het pad op voor het bestand amss.bin, Apps - apps_compressed.bin, Rsrc1 - rsrc_s8000, Rsrc2 selecteert u de parameter Laag en selecteert u voor Factrory FS RU.

Stap 5

Breng de telefoon over naar de we zullen de firmware repareren. Houd hiervoor de volume-omlaag- en cameraknoppen op het apparaat ingedrukt. Houd ze ingedrukt totdat het bericht over de overgang naar de downloadmodus op het scherm verschijnt. Sluit uw telefoon aan op uw computer en klik op Poort zoeken in het Multi Loader-venster. Nadat u de telefoon hebt geïdentificeerd, klikt u op Downloaden en wacht u tot de procedure is voltooid. Nadat de bijbehorende melding verschijnt, kunt u de telefoon uitschakelen. Als de procedure is gelukt, wordt uw telefoon ingeschakeld en opgestart met de nieuwe versie van de software.

Aanbevolen: