Hoe Samsung SCX 3200 Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung SCX 3200 Te Flashen
Hoe Samsung SCX 3200 Te Flashen

Video: Hoe Samsung SCX 3200 Te Flashen

Video: Hoe Samsung SCX 3200 Te Flashen
Video: Прошивка принтера samsung scx 3200 2024, April
Anonim

Samsung SCX-3200 is een veelvoorkomend model van laserprinters, dat een vrij hoge functionaliteit heeft. In geval van technische problemen kan de gebruiker deze printer flashen, dat wil zeggen de software bijwerken.

Hoe Samsung SCX 3200 te flashen
Hoe Samsung SCX 3200 te flashen

instructies:

Stap 1

Ontdek de huidige versie van de printerfirmware door een configuratierapport af te drukken (verwar dit rapport niet met de informatie op het bord of op het naamplaatje van de machine). Houd hiervoor de STOP-knop op het voorpaneel van de printer enkele seconden ingedrukt. Het printerlampje gaat dan knipperen en er wordt een rapport afgedrukt. Let in het document op de regel Firmvare Version. Leg het rapport opzij, want je hebt het later nodig.

Stap 2

Als uw printer firmwareversie V3.00.01.08 of lager heeft, kunt u deze bijwerken met dezelfde firmware. Versie V3.00.01.09 wordt alleen bijgewerkt met de bijbehorende firmware. Download de juiste firmwareversie van de website van de fabrikant en pak het archief uit. Zoek het bestand ChangeSN.exe in de map USB-Serial-Number, voer het uit en voer het juiste serienummer in (meestal wordt dit in het rapport vermeld). Als uw versie V3.00.01.08 of lager is, voert u Z5IGBFEZC00780A in en V3.00.01.09 is Z5IGBFBB701231E. Selecteer de functie "Serienummer wijzigen via USB", klik vervolgens op "OK" en sluit het programmavenster.

Stap 3

Start de printer opnieuw op (uit- en weer inschakelen). Druk het configuratierapport opnieuw af, zoek de Firmvare-versieregel en kijk of het serienummer van de machine is gewijzigd sinds het oorspronkelijke rapport. Als u alle stappen correct hebt gevolgd, zou het nummer met succes moeten worden gewijzigd en kunt u doorgaan met het knipperen van de printer.

Stap 4

Zoek het firmwarebestand van de juiste versie in het uitgepakte archief. Het heeft een. HD-extensie. Sleep het met de muis naar het bestand "usbprns2.exe". Daarna verschijnt er een zwart venster op het scherm waarin het proces van het knipperen van het apparaat wordt beschreven, en de lampjes op de printer zelf knipperen. Nadat de printer automatisch opnieuw is opgestart, geeft u een nieuw rapport uit en kijkt u of de firmwareversie is gewijzigd.

Aanbevolen: