Een Samsung Gt S5230 Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een Samsung Gt S5230 Flashen Flash
Een Samsung Gt S5230 Flashen Flash

Video: Een Samsung Gt S5230 Flashen Flash

Video: Een Samsung Gt S5230 Flashen Flash
Video: Прошивка онлайн телефона Samsung S5230 в домашних условиях обычным кабелем из комплекта 2024, April
Anonim

De praktijk leert dat het installeren van een nieuwe versie van de firmware in een mobiele telefoon de kwaliteit van het apparaat verbetert. Bovendien zijn er vaak gevallen waarin het proces van het wijzigen van de firmware leidde tot de opkomst van nieuwe functionaliteit van het apparaat.

Een Samsung gt s5230 flashen flash
Een Samsung gt s5230 flashen flash

Het is nodig

  • - MultiLoader;
  • - firmwarebestand;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Begin met het voorbereiden van de software en bestanden die u nodig hebt om de firmware van uw mobiele telefoon bij te werken. Download de MultiLoader-app. Gebruik de vijfde versie van het programma. Dit elimineert bepaalde problemen die in eerdere kits werden aangetroffen.

Stap 2

Download de firmwarebestanden. Gebruik hiervoor het officiële forum voor mobiele apparaten van Samsung. Download geen firmwarebestanden van niet-geverifieerde bronnen. Dit kan het apparaat beschadigen.

Stap 3

Verbind uw mobiele telefoon met uw computer via een USB-kabel. Probeer het apparaat nooit via Bluetooth te flashen. Het is onwaarschijnlijk dat u de firmware-upgrade correct kunt voltooien.

Stap 4

Start de MultiLoader-toepassing. Geef in het startmenu het platformtype BRCM2133 op. Activeer de firmware-upgrademodus op uw mobiele apparaat. Om dit te doen, houdt u de aan / uit- en volume omhoog-toetsen ingedrukt. Laat de knoppen los nadat het downloadbericht op het telefoondisplay is verschenen.

Stap 5

Klik op de knop Poort zoeken in het MultiLoader-menu. Nadat u het apparaat hebt geïdentificeerd, gaat u naar de modus Volledig downloaden. Het verkennermenu zal onmiddellijk daarna starten. Geef de firmwarebestanden op. Gebruik voor de juiste apparaatfirmware bestanden met de extensies Bin, Rc1, Rc2 en Ffs uit de map Bootfiles en alle bestanden van de map Calset.

Stap 6

Klik na het voorbereiden van de firmwaremodus op de knop Downloaden. Wacht tot de toepassing klaar is met draaien. Druk tijdens deze periode niet op de telefoontoetsen. Nadat het mobiele apparaat automatisch is ingeschakeld, koppelt u de USB-kabel los.

Stap 7

Controleer de functionaliteit van de nieuwe firmware. Reset uw mobiele telefoon door de servicecode * # 1234 # in te toetsen.

Aanbevolen: