Hoe Samsung I900 Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung I900 Te Flashen
Hoe Samsung I900 Te Flashen

Video: Hoe Samsung I900 Te Flashen

Video: Hoe Samsung I900 Te Flashen
Video: How To: Samsung I900 Omnia Flashen 2024, April
Anonim

Het knipperen van de mobiele telefoon is nodig om meer mogelijkheden te hebben om te werken. Er zijn verschillende soorten firmware voor de Samsung i900-telefoon. Alleen moet je ze heel voorzichtig installeren.

Hoe Samsung i900 te flashen
Hoe Samsung i900 te flashen

Noodzakelijk

  • telefoon;
  • installatie programma;
  • computer

instructies:

Stap 1

Omdat de communicator Samsung i900 een hit is in de mobiele wereld, hebben veel ontwikkelaars er een indrukwekkend aantal firmwares voor uitgebracht. Je kunt ze zowel minimalistisch als zeer functioneel vinden. Bij het installeren (firmware) ze op de telefoon, moet een van de basisregels in acht worden genomen - ze moeten heel voorzichtig worden geïnstalleerd, anders kan de telefoon kapot gaan. Een andere regel die u moet volgen, is om het scherm niet aan te raken terwijl uw telefoon knippert. Dit komt doordat de monitor aanraakgevoelig is en je door per ongeluk je vinger aan te raken de hele instelling omgooit. Voordat u uw communicator gaat flashen, moet u een speciaal programma van internet downloaden. Experts raden aan: terwijl het slingert, voor het geval dat, zet u de gegevens en contacten op de telefoon over naar uw computer. Dat wil zeggen, maak een back-up in het geval van mislukte firmware. Wanneer het programma (genaamd SamsungModem) is gedownload, installeert u het eerst op uw computer. Nu heb je het in een gearchiveerde staat. Daarom moet u het programma openen. Voer daarna het GrandPrix flasher-programma uit, dat is opgeslagen in het archiefpakket.

Hoe Samsung i900 te flashen
Hoe Samsung i900 te flashen

Stap 2

Selecteer in de GrandPrix het item Selecteer een platform, ga ernaartoe en klik op het afbeeldingsveld GrandPrix lv. Druk nu op de PDA-knop, er verschijnt een plaatje met een lijst met bestanden. U moet een.bin-bestand selecteren. Controleer nogmaals of u met de PDA-knop werkt en niet met een andere.

Stap 3

Schakel vervolgens op verzoek van het systeem alle selectievakjes uit, bevestig uw intentie om de firmware te starten door op de detectieknop te drukken en schakel de telefoon uit. De simkaart en geheugenkaart moeten uit het apparaat worden verwijderd voordat de firmware wordt gestart en de batterij moet na deze procedure worden vervangen. Om de installatie te starten, moet de USB-kabel worden aangesloten op een telefoon die nog niet werkt en pas daarna op de knop "aanzetten" klikken.

Hoe Samsung i900 te flashen
Hoe Samsung i900 te flashen

Stap 4

Selecteer vervolgens in het GrandPrix-programma de knop Downloaden starten en wacht tot de firmware volledig is gedownload naar de telefoon (dit kan worden gecontroleerd door het vullen van de groene balk op de telefoon) Als download voltooid verschijnt, betekent dit dat de installatie is voltooid over. Dit proces duurt ongeveer 5-8 minuten. Het belangrijkste is om op dit moment niets aan te raken. Nadat het systeem u heeft laten weten dat het downloaden is voltooid, koppelt u de kabel los en drukt u op de resetknop op de telefoon.

Stap 5

De telefoon zou opnieuw moeten opstarten, waarna u hem handmatig opnieuw moet opstarten. Wanneer het startscherm verschijnt, is de firmware bijna voltooid. Het blijft alleen wachten op de definitieve installatie van de software, waarna de telefoon automatisch opnieuw wordt opgestart. Om de software correct op uw telefoon te krijgen, reset u de instellingen en zet u de telefoon uit en weer aan. Dat is alles, de firmware is correct uitgevoerd en nu kunt u genieten van de onbeperkte mogelijkheden van uw communicator.

Aanbevolen: