Hoe Een Samsung D880-telefoon Te Flashen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Samsung D880-telefoon Te Flashen?
Hoe Een Samsung D880-telefoon Te Flashen?

Video: Hoe Een Samsung D880-telefoon Te Flashen?

Video: Hoe Een Samsung D880-telefoon Te Flashen?
Video: Samsung D880 - hard reset 2024, April
Anonim

De firmware van de telefoon houdt in dat de software wordt bijgewerkt die verantwoordelijk is voor het functioneren van de mobiele telefoon. Volg een paar eenvoudige stappen om de Samsung D880 te flashen.

Hoe een Samsung d880-telefoon te flashen?
Hoe een Samsung d880-telefoon te flashen?

instructies:

Stap 1

Synchroniseer allereerst je telefoon met je computer. Alles wat je nodig hebt - drivers, software en een datakabel, vind je in het telefoonpakket. Als deze componenten ontbreken, moet u deze zelf zoeken. Koop of bestel een datakabel bij een mobiele telefoonwinkel. De aanwezigheid van stuurprogramma's die bij de datakabel worden geleverd, is optioneel. Het volstaat dat je een USB-kabel hebt met een stekker die bij je telefoon past.

Stap 2

Ga naar de website www.samsung.com en download de software die nodig is voor synchronisatie. Installeer het programma en verbind vervolgens uw telefoon met uw computer via een datakabel. Voor een correcte synchronisatie is het noodzakelijk om acties in deze volgorde uit te voeren. Anders herkent de computer het nieuwe apparaat mogelijk niet de eerste keer, wat de taak aanzienlijk zal bemoeilijken

Stap 3

Download de firmware en software om de firmware van uw telefoon bij te werken. Je kunt ze vinden op talloze Samsung-fansites zoals samsung-fun.ru, samsungpro, ru en firmware.sgh.ru. Naast de bestanden die je nodig hebt, kun je ook veel instructies en bestanden vinden die handig zijn voor het personaliseren van je telefoon, evenals inhoud die is afgestemd op je telefoonmodel.

Stap 4

Verbind uw telefoon met uw computer via een datakabel. Zorg ervoor dat de software uw mobiel "ziet" en ga vervolgens verder met het bijwerken van de firmware. Voordat u het proces start, moet u ervoor zorgen dat de batterij volledig is opgeladen en de telefoon niet loskoppelen totdat de bewerking is voltooid. Houd er rekening mee dat het apparaat meerdere keren kan worden in- en uitgeschakeld, maar de firmware wordt uiteindelijk pas voltooid met het verschijnen van het bijbehorende bericht in het programma. Gebruik de telefoon niet om te bellen, sms'en of voor andere doeleinden totdat dit bericht verschijnt.

Aanbevolen: