Een Dvd-recorder Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Dvd-recorder Aansluiten
Een Dvd-recorder Aansluiten

Video: Een Dvd-recorder Aansluiten

Video: Een Dvd-recorder Aansluiten
Video: DVD recorder aansluiten.mov 2024, Maart
Anonim

De dvd-recorder is het moderne alternatief voor de videorecorder. In tegenstelling tot de laatste is het mogelijk om op media op te nemen die tegenwoordig in de handel verkrijgbaar zijn.

Een dvd-recorder aansluiten
Een dvd-recorder aansluiten

instructies:

Stap 1

Als je een videorecorder hebt, installeer dan de dvd-recorder niet in plaats daarvan, maar als een add-on erop. Hierdoor kunt u uw bestaande videobanden blijven bekijken en uw homevideo-archief dat met een VHS-C-camcorder is gemaakt (afhankelijk van de beschikbaarheid van een geschikte adapter) op dvd's overbrengen.

Stap 2

Schakel de dvd-recorder, tv en videorecorder uit.

Stap 3

Koppel de antennekabel los van de tv. Als u een videorecorder hebt, laat u de antenne erop aangesloten, maar koppelt u de RF-uitgangskabel van de videorecorder los van de TV.

Stap 4

Sluit de antennekabel of de RF-uitgangskabel van de videorecorder aan op de overeenkomstige ingang van de recorder. Sluit de RF-kabel die bij de recorder is geleverd aan op de antenne-uitgang van de recorder en sluit deze vervolgens met het andere uiteinde aan op de antenne-aansluiting van de tv.

Stap 5

Koppel de laagfrequente kabel van de videorecorder los van de TV. Sluit de uitgangsstekkers aan op de overeenkomstige aansluitingen op de recorder. Gebruik indien nodig SCART-RCA- of RCA-SCART-adapters - zelfgemaakt of kant-en-klaar.

Stap 6

Sluit de laagfrequente uitgangsaansluitingen van de recorder aan op de overeenkomstige ingangsaansluitingen van uw tv (indien nodig ook met behulp van de hierboven genoemde adapters).

Stap 7

Sluit alle apparaten aan.

Stap 8

Om video's met een videorecorder te bekijken of ze naar dvd-discs te kopiëren, moet u de lage-frequentie-invoermodus op zowel de tv als de recorder inschakelen.

Stap 9

Nasynchronisatie van ander materiaal dan uzelf is alleen voor persoonlijk gebruik. Als er andere personen in uw homevideo-archief verschijnen, vraag hen dan om toestemming om hun afbeeldingen voor andere dan persoonlijke doeleinden te gebruiken, zelfs als u zelf gefilmd hebt.

Aanbevolen: