Een Camera Aansluiten Van Een Telefoon Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Camera Aansluiten Van Een Telefoon Op Een Computer
Een Camera Aansluiten Van Een Telefoon Op Een Computer

Video: Een Camera Aansluiten Van Een Telefoon Op Een Computer

Video: Een Camera Aansluiten Van Een Telefoon Op Een Computer
Video: How to use Phone as Webcam 2024, April
Anonim

Als uw mobiele telefoon is uitgerust met een videocamera met een resolutie van meer dan 0,3 megapixels, dan kan een dergelijke camera worden gebruikt om videoconferenties op internet tot stand te brengen. Wanneer de telefoon volledig is uitgerust, inclusief een USB-kabel, is het mogelijk om de telefoon op een computer aan te sluiten om hem als webcam te gebruiken. En als je een Bluetooth-adapter hebt, is dit nog makkelijker.

Een camera aansluiten van een telefoon op een computer
Een camera aansluiten van een telefoon op een computer

Het is nodig

Personal computer, mobiele telefoon, USB-kabel, Bluetooth-adapter

instructies:

Stap 1

Bepaal het type verbinding van uw telefoon met een persoonlijke: verbinding via een USB-kabel of een Bluetooth-adapter. Het overbrengen van gegevens met een USB-kabel wordt als de meest betrouwbare methode beschouwd. In tegenstelling tot een Bluetooth-verbinding heeft de USB-kabel een hoge overdrachtssnelheid. Maar de telefoon kan overal zijn, wanneer verbonden via een Bluetooth-adapter.

Stap 2

Om ervoor te zorgen dat de telefooncamera als webcam gaat werken, moet u deze correct aansluiten. Wanneer u uw telefoon aansluit via een USB-kabel, moet u de stuurprogramma's installeren die nodig zijn voor de modem van uw telefoon. Na installatie is de telefoon volledig gesynchroniseerd met de computer. Selecteer "Automatische installatie" wanneer u de driverschijf plaatst. Hiermee kunt u extra programma's installeren om met uw telefoon te werken.

Stap 3

Na het installeren van de stuurprogramma's zou er een melding over de ontdekking van een nieuw apparaat in de lade moeten verschijnen. Na een tijdje is je telefoon klaar voor gebruik.

Stap 4

Om uw telefoon via een Bluetooth-verbinding met een computer te verbinden, moet u de Bluetooth-functie op beide apparaten activeren. Ga daarna naar het "Configuratiescherm" ("Start"-menu - "Configuratiescherm"), dubbelklik op het pictogram "Bluetooth-apparaten".

Stap 5

Klik in het verschenen venster voor het configureren van de parameters van de Bluetooth-adapter op de knop "Toevoegen", het zoeken naar Bluetooth-apparaten zal beginnen. Nadat u uw Bluetooth-adapter hebt geselecteerd in de lijst, selecteert u uw telefoon door erop te dubbelklikken. Selecteer "Gebruik geen toegangscode".

Stap 6

Klik volgende . De installatiewizard is nu voltooid. Controleer na het voltooien van deze stappen de camera van de telefoon in een toepassing (Skype, Mail-agent, enz.)

Aanbevolen: