Een Microfoon Aansluiten Op Dvd-karaoke

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Aansluiten Op Dvd-karaoke
Een Microfoon Aansluiten Op Dvd-karaoke

Video: Een Microfoon Aansluiten Op Dvd-karaoke

Video: Een Microfoon Aansluiten Op Dvd-karaoke
Video: HOW TO WIRE DVD PLAYER OR AMPIFIER TO V8 SOUND CARD FOR KARAOKE USING ADAPTERS 2024, April
Anonim

Om een microfoon op een dvd aan te sluiten, moet u een paar eenvoudige stappen volgen. De speler wordt standaard geleverd met een microfoon met de nodige aansluitkabels, dus je hoeft alleen nog maar de instellingen te bedenken en te genieten van karaoke. Op sommige dvd's worden alle aanpassingen automatisch gedaan wanneer een microfoon is aangesloten, maar wat als alle functies handmatig moeten worden aangepast?

Een microfoon aansluiten op dvd-karaoke
Een microfoon aansluiten op dvd-karaoke

instructies:

Stap 1

Als u een microfoon en kabel van een standaard dvd-set gebruikt, steekt u de kabel gewoon in de microfoon. Er kunnen moeilijkheden optreden bij het gebruik van een andere kit. De kabelaansluiting past bijvoorbeeld niet op de connector. In dergelijke gevallen is het beter om contact op te nemen met een specialist of adviseur van computer- en huishoudelijke apparaten.

Stap 2

De dvd-speler heeft een ronde connector aan de achterkant, met het label mic. Steek het snoer daar in een bepaalde richting in. Als de microfoon knoppen of kleine hendels heeft, zet u deze in de aan-stand.

Stap 3

Sluit de rest van de snoeren aan op je tv, computer of laptop en dvd, plaats de karaokeschijf, zet de tv aan, start de dvd en gebruik de cijfertoetsen om het gewenste nummer te selecteren. Gebruik voor de volledige realisatie van alle mogelijkheden van karaoke een stereo-akoestisch afspeelsysteem. U kunt het configureren met behulp van de afstandsbediening of schijven met automatische instellingen selecteren.

Stap 4

Als karaoke niet automatisch wordt geconfigureerd en er komt geen geluid uit de microfoon, dan moet u de functies handmatig configureren. Gebruik de dvd-afstandsbediening om het menu te openen en het gedeelte Audio-instellingen te vinden. Ga vervolgens naar het gedeelte "Geluid" of "Microfooninstellingen". Elk model dvd-speler heeft een ander menu, maar het is beschikbaar in gebruik, dus het zou geen probleem moeten zijn om de instellingen te vinden. Zoek de functie "Microfoon inschakelen" of "Afspelen - karaoke inschakelen" U kunt het geluid van de luidsprekers aanpassen als de dvd op een computer was aangesloten.

Stap 5

Als je een dvd met luidsprekers en een tv verbindt met extra snoeren, kan het geluid van twee bronnen tegelijk worden afgespeeld. Demp je tv gewoon met de afstandsbediening.

Stap 6

Sommige dvd-afstandsbedieningen hebben een karaoke-knop. Hiermee kunt u het karaoke-menu openen en alle benodigde functies configureren. Er zijn hier speciale functies, bijvoorbeeld het afstemmen van de stem van de achterste vocalist, het aanpassen van de echo.

Stap 7

Selecteer de gewenste pagina's in het "Karaoke" menu met behulp van de "Links" en "Rechts" knoppen, en gebruik de "Omhoog" en "Omlaag" knoppen om de gewenste items te selecteren. OK-knop - om de parameters van de geselecteerde functies te wijzigen. Om het menu te verlaten, drukt u op de knop "Karaoke".

Aanbevolen: