Muziek Downloaden Naar IPhone Vanaf Computer: Gedetailleerde Aanbevelingen

Inhoudsopgave:

Muziek Downloaden Naar IPhone Vanaf Computer: Gedetailleerde Aanbevelingen
Muziek Downloaden Naar IPhone Vanaf Computer: Gedetailleerde Aanbevelingen

Video: Muziek Downloaden Naar IPhone Vanaf Computer: Gedetailleerde Aanbevelingen

Video: Muziek Downloaden Naar IPhone Vanaf Computer: Gedetailleerde Aanbevelingen
Video: How to Transfer Music from Computer to iPhone 2024, Maart
Anonim

De iPhone is niet alleen een telefoon en een organizer, het is een echt multimedia-apparaat: je kunt er naar muziek luisteren, video's en films bekijken. U moet deze multimediabestanden echter eerst naar uw iPhone downloaden. Dit kan vanaf een computer.

Muziek downloaden naar iPhone vanaf computer: gedetailleerde aanbevelingen
Muziek downloaden naar iPhone vanaf computer: gedetailleerde aanbevelingen

instructies:

Stap 1

Om muziek van de computer naar de iPhone te downloaden, moet je downloaden van de officiële website en het iTunes-programma op je computer installeren. U hoeft niet te betalen voor de installatie, de applicatie is volledig gratis. iTunes is een programma dat tot doel heeft mobiele apparaten van Apple te synchroniseren met een computer. Hiermee kun je niet alleen muziek, maar ook videobestanden naar de iPhone overbrengen, daarnaast kun je via dezelfde applicatie naar de radio luisteren en via de iTunes. Store kun je nieuwe media-inhoud downloaden, zowel betaald als gratis.

Stap 2

Voordat u nieuwe muziek naar uw iPhone downloadt, moet u ervoor zorgen dat deze erop kan worden afgespeeld. Helaas leest het niet alle formaten. Degenen die op de iPhone kunnen worden geladen, zijn: MP3, MP3 VBR, AIFF, AAC Protected, Audible, ALAC en WAV.

Stap 3

Start iTunes. Ga in het programmavenster naar de sectie "Muziek".

Stap 4

Verplaats het gewenste nummer of een hele map met muziek naar deze sectie. Open hiervoor het menu "Bestand" en selecteer een van de items: "Een bestand aan de bibliotheek toevoegen" of "Een map aan de bibliotheek toevoegen" U kunt de benodigde bestanden ook eenvoudig naar de sectie slepen en neerzetten.

Stap 5

De nummers worden gedownload naar iTunes en verschijnen in het gedeelte Muziek. Nu kun je ze overzetten naar je iPhone.

Stap 6

Om dit te doen, moet je je iPhone op je computer aansluiten (via een USB-kabel).

Stap 7

Selecteer uw iPhone in het gedeelte "Apparaten" (aan de linkerkant van het venster). In dit geval verschijnt er rechts een venster met tabbladen, op het moment dat u het tabblad "Bladeren" nodig heeft.

Stap 8

Er wordt een venster geopend met een lijst met instellingen. Hier moet u de selectievakjes naast de items aanvinken: "Alleen geselecteerde muziek en video synchroniseren" en "Muziek en video handmatig verwerken".

Stap 9

Ga naar het tabblad "Muziek". Hier moet u specificeren wat het programma moet synchroniseren: alle bestanden of alleen favorieten. Selecteer afhankelijk hiervan een van de items: "Alle mediabibliotheek" of "Favoriete afspeellijsten", en plaats er een vinkje naast.

Stap 10

Klik op de knop "Toepassen".

Stap 11

Er verschijnt een klein venster met de vraag: "Wilt u uw muziek echt synchroniseren? Alle bestaande inhoud op de iPhone wordt verwijderd en vervangen door nummers en afspeellijsten uit je iTunes-bibliotheek.” Als u niet wilt dat de nummers op uw iPhone worden opgeslagen, klikt u op de knop Muziek synchroniseren. Klik indien nodig op "Annuleren" en breng de benodigde bestanden over naar uw computer en keer dan terug naar de instructies.

Stap 12

Klik op de knop "Toepassen". ITunes zal enige tijd nodig hebben om de bestanden naar het apparaat over te zetten, terwijl het dit doet zonder de USB-kabel los te koppelen.

Stap 13

Wanneer de synchronisatie is voltooid, wordt alle nieuwe muziek opgenomen op de iPhone.

Stap 14

Om de ontvangen bestanden op de iPhone te openen, moet u het standaard "Muziek"-programma starten en de gewenste sectie ("Albums" of "Songs") invoeren.

Aanbevolen: