Games Downloaden Naar IPad

Inhoudsopgave:

Games Downloaden Naar IPad
Games Downloaden Naar IPad

Video: Games Downloaden Naar IPad

Video: Games Downloaden Naar IPad
Video: How to download apps on your old ipad or iphone. 2024, April
Anonim

De iPad zit boordevol functies. Hiermee kunt u internetten, chatten op Skype, boeken lezen, naar muziek luisteren, films kijken en games spelen die speciaal voor dit apparaat zijn gemaakt.

Games downloaden naar iPad
Games downloaden naar iPad

Noodzakelijk

iTunes-programma

instructies:

Stap 1

U hebt een iTunes-mediaspelerprogramma nodig. Het is nodig om programma's en individuele bestanden op de iPad te downloaden en te verwijderen. ITunes is een van de kleinste software die beschikbaar is voor draagbare Apple-apparaten, d.w.z. het staat al op de tablet. ITunes moet ook zijn geïnstalleerd op de computer waarvan u iPad-games gaat downloaden. Als je dit programma niet hebt, kun je het gratis downloaden van Apple.com.

Stap 2

Start iTunes-mediaspeler op uw computer. Verbind uw iPad met uw computer via een USB-kabel. ITunes zou het aangesloten apparaat moeten herkennen. Ga naar de iTunes Store op je computer. Er zijn twee tabbladen bovenaan het venster: iPad en iPhone. In de regel gebeurt de keuze hiertussen automatisch, maar u kunt ze handmatig wijzigen. Zorg ervoor dat het iPad-tabblad actief is.

Stap 3

Meld u aan bij de iTunes Store. U kunt ervoor kiezen om u te registreren met of zonder uw creditcardnummer. Na registratie kun je verschillende programma's, games, muziek, films, boeken, etc. downloaden. Als u betaalde apps wilt downloaden, moet u uw creditcardnummer opgeven.

Stap 4

Kies een van de voorgestelde spellen. Klik op het spelpictogram en ga naar de pagina met de beschrijving. Klik vervolgens op de FreeApp-link om een gratis applicatie te downloaden en op de prijsregel voor een betaald programma. Het downloaden van het spel zal beginnen.

Stap 5

Ga in de iTunes-app naar het gedeelte Toepassingen. Het gedownloade spel zou hier moeten verschijnen. Om het spel over te zetten naar de iPad, moet je op het tabblad "Toepassingen" de regel "Synchroniseren" aanvinken en ook de geselecteerde applicaties markeren. Klik op de knop "Toepassen" in de rechterbenedenhoek van het scherm. Nadat het synchronisatieproces is voltooid, verschijnt het spel op de tablet.

Aanbevolen: