Hoe Phoenix Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Phoenix Te Verwijderen
Hoe Phoenix Te Verwijderen

Video: Hoe Phoenix Te Verwijderen

Video: Hoe Phoenix Te Verwijderen
Video: Hoe BIAB thuis, veilig verwijderen? 2024, April
Anonim

De Phoenix-servicetoepassing wordt beschouwd als een van de beste programma's voor het flitsen, het uitvoeren van testbewerkingen en het configureren van Nokia-telefoons. Er is een mogelijkheid van zowel systemische verwijdering van de applicatie als het gebruik van gespecialiseerde programma's.

Hoe Phoenix te verwijderen
Hoe Phoenix te verwijderen

instructies:

Stap 1

Gebruik een schoon Windows-systeem om de Phoenix-servicetoepassing te installeren en te verwijderen. Het uitschakelen van de geïnstalleerde antivirusprogramma's is een voorwaarde voor een succesvolle werking. Een bestaande installatie van de Phoenix-toepassing impliceert handmatige verwijdering van de toepassingsmap en bewerking van systeemregistervermeldingen. Om dit te doen, roept u het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en gaat u naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Voer de waarde regedit in de regel "Openen" in en autoriseer de uitvoering van de opdracht door op de knop OK te klikken. Vouw de tak HKEY_CLASSES_ROOT / Installer / Products uit en verwijder alle sleutels met de naam Phoenix, MSXML-parser nummer zes en NCCD- en NFCD-stuurprogramma's.

Stap 2

Installeer de Phoenix-servicetoepassing door te dubbelklikken op een van de mogelijke toetsen:

- Stealth.cmd - om het weergeven van het proces te verbieden;

- Interface.cmd - om alle dialoogvensters van de installatiewizard weer te geven;

- Fast.cmd - om één procesinstallatievenster weer te geven.

Stap 3

Gebruik het installatieprogramma om de Phoenix-servicetoepassing te verwijderen en open het menu "Fix / Remove". Selecteer de opdracht Verwijderen of vouw het knooppunt Programma's toevoegen/verwijderen uit in het startmenu van het hoofdsysteem en selecteer Phoenix Internal Service Software. Een alternatieve methode om te verwijderen is het gebruik van de Delete.cmd-sleutel met autorisatie van de geselecteerde actie. Bij deze optie is het handmatig opschonen van applicatiebestanden en -mappen niet vereist.

Stap 4

Gebruik gespecialiseerde toepassingen om het Phoenix-servicecomplex te verwijderen, dat vrijelijk op internet wordt verspreid:

- TouchWon;

- softwarepakket voor het verwijderen van Phoenix 2011 van lol xd.

De grootte van deze programma's is niet groter dan 4 MB en ze zijn compatibel met alle versies van het besturingssysteem Windows.

Aanbevolen: