Hoe U Krassen Van Uw Telefoonscherm Kunt Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Krassen Van Uw Telefoonscherm Kunt Verwijderen
Hoe U Krassen Van Uw Telefoonscherm Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Krassen Van Uw Telefoonscherm Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Krassen Van Uw Telefoonscherm Kunt Verwijderen
Video: Remove Scratches from your Smartphone Screen with TOOTHPASTE ! 2024, April
Anonim

Tijdens het gebruik van een mobiele telefoon verschijnen onvermijdelijk krassen en slijtage op het scherm, die het uiterlijk bederven, en het scherm zelf wordt hierdoor slechter. Er zijn manieren om krassen van je telefoonscherm te verwijderen.

Hoe u krassen van uw telefoonscherm kunt verwijderen
Hoe u krassen van uw telefoonscherm kunt verwijderen

instructies:

Stap 1

Koop een speciale CD-kraspolish, zoals Disc Repair. Breng het aan op het bekraste scherm van uw mobiele telefoon en poets het gedurende drie minuten voorzichtig op met een wattenstaafje. Het scherm wordt na het polijsten weer als nieuw en zonder krassen.

Stap 2

Voor de tweede methode heb je een doek, machineolie en GOI-pasta nodig. Ten eerste is het beter om de telefoon te demonteren en het bekraste glas te verwijderen. Neem het verwijderde glas, druppel er machineolie op. Neem vervolgens een stuk GOI-pasta en wrijf het glasoppervlak in met een doek. Je moet lang wrijven, ongeveer een uur. Wrijf goed en als je merkt dat de doek de laag pasta en olie al heeft opgenomen, voeg je nog wat pasta en olie toe en ga je verder met wrijven. Als gevolg hiervan zult u zien dat uw krassen, zowel grote als kleine, beginnen te vervagen. Wanneer het gewenste resultaat is bereikt, neemt u een poetsmiddel, een schone doek en fixeert u het effect.

Stap 3

Koop Displex-pasta en maak een zachte doek, alleen niet erg dun. Bedek het lichaam van uw telefoon met plakband, anders kan de pasta de verf op het lichaam aantasten. Schud de buis. Knijp de pasta op het scherm en wrijf in een krachtige cirkelvormige beweging. Druk niet hard op de doek op dezelfde plek, anders zal de polish door de hoge temperatuur een deel van het plastic in het scherm verwijderen. U zult eindigen met een glanzend nieuw scherm van uw mobiele telefoon.

Aanbevolen: