Hoe De Bescherming Van Een Flashstation Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bescherming Van Een Flashstation Te Verwijderen
Hoe De Bescherming Van Een Flashstation Te Verwijderen

Video: Hoe De Bescherming Van Een Flashstation Te Verwijderen

Video: Hoe De Bescherming Van Een Flashstation Te Verwijderen
Video: 3 Ways Remove Write Protection From USB Pendrive | "The disk is write protected" [Fix] 2024, April
Anonim

Tegenwoordig worden flashdrives vaak gebruikt om verschillende digitale informatie van computer naar computer over te brengen. Verschillende volumes flashdrives die op de binnenlandse markt worden gepresenteerd, stellen elke koper in staat om de meest geschikte optie voor zichzelf te kiezen. Vaak wordt het tijdens het gebruik van flashdrives nodig om de beveiliging te verwijderen voor de mogelijkheid om informatie te schrijven en te wissen.

Hoe de bescherming van een flashstation te verwijderen
Hoe de bescherming van een flashstation te verwijderen

instructies:

Stap 1

Een dergelijke bescherming van de flashdrive verschijnt ofwel als gevolg van een softwarefout in de werking van de flashdrive, ofwel als gevolg van de acties van indringers. In ieder geval zult u hoogstwaarschijnlijk enkele stappen moeten ondernemen om de flashdrive te ontgrendelen en te gebruiken zoals voorheen.

Het beveiligen van een flashstation met een wachtwoord wordt gebruikt om de informatie die erop is geschreven te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Als de USB-stick zichzelf heeft vergrendeld, plaats dan de USB-stick in de USB-uitgang, ga naar het register op HKLM / SYSTEM / CurrentControlSet / Contr¬¬ol / StorageDevicePolicies en stel de WriteProtect-parameter in op nul. Zo opent u de toegang tot de flashdrive en kunt u alle informatie die erop staat verwijderen.

Stap 2

Als de bovenstaande methode niet heeft geholpen om de werking van de flashdrive te herstellen, gebruik dan programma's zoals JetFlash Recovery Tool en Hard Disk Low Level Format Tool. Zij helpen u zo snel mogelijk van dit probleem af. Schrijfbeveiliging van de flashdrive beschermt de informatie op de flashdrive tegen eventuele wijzigingen.

Stap 3

Als je de beveiliging van de flashdrive niet zelf hebt kunnen verwijderen, neem dan contact op met professionele programmeurs die goed thuis zijn in dit probleem en al het benodigde werk op het hoogste niveau zullen uitvoeren. De complexiteit van deze werken hangt af van de breedte van het probleem. De kans is immers groot dat de interne structuur van de flashdrive is mislukt en dat deze volledig moet worden gedemonteerd. Dan verlies je alle gegevens die erop stonden. Om dit te voorkomen, controleert u de functionele staat van de flashdrive en controleert u deze regelmatig met antivirussoftware. Met hun hulp verwijdert u Trojaanse paarden die aanvallers lanceren op een USB-flashstation om de inhoud ervan te achterhalen.

Stap 4

Gebruik het USB-flashstation uitsluitend voor het beoogde doel en bescherm het zorgvuldig tegen mechanische invloeden die de integriteit kunnen schenden en alle gegevens die op het USB-flashstation zijn opgenomen, zullen onherstelbaar verloren gaan.

Aanbevolen: