Hoe De Beveiligingscode Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beveiligingscode Te Verwijderen
Hoe De Beveiligingscode Te Verwijderen

Video: Hoe De Beveiligingscode Te Verwijderen

Video: Hoe De Beveiligingscode Te Verwijderen
Video: Nokia 130 Remove Security Code 2024, April
Anonim

De beveiligingscode van de telefoon is een preventieve maatregel die de persoonlijke gegevens van de eigenaar beschermt in geval van diefstal of verlies van de telefoon. Als je een beveiligingscode hebt geïnstalleerd, maar deze bent vergeten, moet je een aantal acties ondernemen, afhankelijk van het type geïnstalleerde beveiliging.

Hoe de beveiligingscode te verwijderen
Hoe de beveiligingscode te verwijderen

instructies:

Stap 1

De meeste telefoons hebben een beveiligingsinstelling, waarbij u een beveiligingscode moet invoeren om toegang te krijgen tot bepaalde persoonlijke bestanden of tot de telefoon in het algemeen. U kunt het alleen verwijderen door de firmware van de telefoon volledig bij te werken of door een speciale resetcode in te voeren. Als alternatief kunt u ook de firmware-resetcode invoeren.

Stap 2

Om deze codes te verkrijgen, moet u contact opnemen met de fabrikant van de telefoon. Ze zijn ook te vinden op internet, maar de meest betrouwbare optie is om ze te verkrijgen van de originele bron, d.w.z. van de fabrikant. Ontdek haar contacten door naar de officiële website te gaan die wordt aangegeven in de documentatie voor de telefoon. Geef het IMEI-nummer van je telefoon op. Deze bevindt zich onder de batterij. Nadat u de firmware-resetcode of de resetcode hebt ontvangen, voert u deze in. Houd er rekening mee dat het resetten van de firmware al uw persoonlijke gegevens die in het geheugen van de telefoon zijn opgeslagen, zal vernietigen. Als deze optie mislukt, moet u de telefoon opnieuw flashen.

Stap 3

Synchroniseer uw telefoon met behulp van datakabel en software. Deze onderdelen vind je in de verpakking van je telefoon, anders moet je ze zelf zoeken. Koop een datakabel in een winkel voor mobiele telefoons en download de software van de website van de telefoonfabrikant.

Stap 4

De telefoon mag alleen worden geflitst met gedetailleerde instructies voor het gebruik van de software. U kunt het programma, de firmware en de instructies vinden op fansites die speciaal zijn bedoeld voor telefoons van uw merk, zoals allnokia.ru of samsung-fun.ru. Laad de batterij maximaal op voordat u de bewerking start en koppel de telefoon niet los totdat het proces is voltooid. Gebruik het niet voor bellen en sms'en. Schakel de computer niet uit voordat u het voltooiingsbericht hebt ontvangen. Houd er rekening mee dat het niet opvolgen van een van deze punten kan leiden tot onherstelbare schade aan uw telefoon.

Aanbevolen: