Hoe Een Gratis Sms Naar Een MTS-abonnee Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gratis Sms Naar Een MTS-abonnee Te Sturen
Hoe Een Gratis Sms Naar Een MTS-abonnee Te Sturen

Video: Hoe Een Gratis Sms Naar Een MTS-abonnee Te Sturen

Video: Hoe Een Gratis Sms Naar Een MTS-abonnee Te Sturen
Video: Hoe weet je wat je moet geloven? 2024, April
Anonim

De meeste mobiele operators, waaronder MTS, bieden hun abonnees de mogelijkheid om gratis sms-berichten te versturen via een speciale dienst. Er zijn ook veel speciale sites op het netwerk waarmee u deze service kunt gebruiken.

Hoe een gratis sms naar een MTS-abonnee te sturen
Hoe een gratis sms naar een MTS-abonnee te sturen

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van de mobiele operator MTS op https://www.mts.ru/. Selecteer in het bovenste paneel de sectie "Individuele klanten", klik op de link "Berichten". Links verschijnt een menu waarin u het SMS-item moet selecteren. Volg in het gedeelte "Functies" de link "SMS / MMS van de site" en selecteer "SMS verzenden".

Stap 2

Vul het berichtenformulier in. Voer het telefoonnummer van de ontvanger in en markeer uw telefoonnummer. Voer een SMS-bericht van maximaal 140 tekens in. Klik vervolgens op de knop Volgende. Er wordt een bericht met een verificatiecode naar uw nummer gestuurd. Voer het in op de juiste regel en klik op de knop "Verzenden". Deze methode is alleen geschikt voor MTS-abonnees.

Stap 3

Download de pagina voor het verzenden van sms op de website van de MTS Oekraïne-operator https://www.mts.com.ua/rus/sendsms.php. Met deze methode van het verzenden van een bericht kan iedereen de dienst gebruiken, zelfs als ze geen eigen mobiele telefoon hebben. Het bericht kan echter alleen worden verzonden naar abonnees van MTS Oekraïne. Voer het telefoonnummer van de ontvanger in, schrijf uw bericht en klik op "Verzenden".

Stap 4

Maak gebruik van de diensten van messengers zoals ICQ, QIP of Mail. Agent. Hiermee kunt u gratis sms-berichten naar MTS-contactnummers verzenden. Het volstaat om met de linkermuisknop op de betreffende persoon te dubbelklikken, de functie "Sms verzenden" te selecteren, de tekst in te voeren en de verzending te bevestigen. Als de contactpersoon zijn telefoonnummer niet heeft, kunt u deze gegevens zelf invullen.

Stap 5

Stuur een gratis sms naar een MTS-abonnee via gespecialiseerde sites. U kunt bijvoorbeeld de link https://ismska.ru/mts/sms.php gebruiken. Veel sites bieden dergelijke diensten gratis aan om reclame voor hun dienst te maken en de bezoekersstroom te vergroten. Voer het telefoonnummer van de ontvanger, de berichttekst, de beveiligingscode in en klik op de knop "Verzenden". Deze service is beschikbaar voor abonnees van alle operators.

Aanbevolen: