Hoe Draagraketten De Telefoon Beïnvloeden

Inhoudsopgave:

Hoe Draagraketten De Telefoon Beïnvloeden
Hoe Draagraketten De Telefoon Beïnvloeden

Video: Hoe Draagraketten De Telefoon Beïnvloeden

Video: Hoe Draagraketten De Telefoon Beïnvloeden
Video: Android Launchers as Fast As Possible 2024, Mei
Anonim

Launcher is de belangrijkste applicatie in een smartphone die verantwoordelijk is voor de interactie tussen de gebruiker en het apparaat. Het is de launcher die alle benodigde informatie op het scherm weergeeft en het gemak van het bedienen van de telefoon hangt er grotendeels van af.

Smartphone
Smartphone

Launchers: concept en voordelen

Launcher voor Android is meer dan alleen een skin of een thema. Het is een kans om de werkomgeving van uw apparaat te personaliseren. Launchers veranderen het uiterlijk van pictogrammen, knoppen, panelen en menu's; vul de interface aan met widgets (weer, muziek, nieuws, snelle toegang tot applicaties, enz.); geeft u de mogelijkheid om te experimenteren met kleuren, lettertypen, speciale effecten, uiterlijk en rangschikking van elementen. Kortom, ze bieden veel ruimte voor creativiteit. Als het opstartprogramma correct is geselecteerd, heeft dit bijna geen effect op de systeemprestaties en verhoogt het het batterijverbruik niet.

In tegenstelling tot Windows en iOS kunnen verschillende launchers naast elkaar bestaan op Android, die met een druk op de knop kan worden geschakeld.

Voordelen:

  • Versnel het laden en reageren van apparaten. Sommige lichtgewicht Android-draagraketten zijn sneller dan standaard.
  • Organisatie van de werkruimte voor persoonlijke behoeften: onnodige elementen verbergen, de noodzakelijke naar de oppervlakte halen, enz.
  • Uitbreiding van functies.
  • Imitatie van de vertrouwde interface van andere besturingssystemen.
  • Verander de vervelende blik op het scherm.

Keer bekeken:

Voorraad

De shell van het Android-systeem zonder dat er extra software is geïnstalleerd om de systeeminterface te wijzigen. Lichtgewicht en krachtige launcher met een minimum aan extra functies.

Voorgeïnstalleerd door de fabrikant

Bij het kopen van een smartphone van Samsung, Sony, LG, Xiaomi en andere bekende merken krijg je meestal een systeem met een aangepast opstartprogramma dat door de fabrikant is geïnstalleerd. Elk van hen heeft zijn eigen naam: TouchWiz, UX Launcher, Xperia Home, EMUI en anderen. Deze launchers zijn sterk geïntegreerd in de firmware en kunnen niet zonder problemen op andere smartphonemodellen worden geïnstalleerd.

Beschikbaar om te downloaden in de Play Market

In tegenstelling tot de vorige, kunnen de draagraketten in de Play Market eenvoudig op elke smartphone worden geïnstalleerd. En zij zijn het die voor de meeste gebruikers van belang zijn, omdat u hiermee eenvoudig de systeeminterface kunt wijzigen. Maar dit type schelp is niet zo nauw verwant aan wespen, dus hun functionaliteit is enigszins beperkt in vergelijking met de vorige.

Hoe draagraketten de telefoon beïnvloeden

Launchers worden gratis verspreid, maar advertenties, evenals banners met aanbiedingen om de premium-versie te kopen, verschijnen vrij vaak, en dit is vervelend. Ook zijn binnen de gratis versie een aantal functies in de instellingen beperkt. Het is ook verontrustend dat wanneer u verbinding maakt met internet, de snelheid van de launcher iets daalt, omdat het volume van inkomende advertenties merkbaar toeneemt.

De instellingen van het opstartprogramma zijn vrij uitgebreid. Daarin kunt u veel parameters wijzigen, het is mogelijk om het raster van het bureaublad te wijzigen, oneindig scrollen in te schakelen, de animatie van draaien te selecteren, de grootte van de pictogrammen aan te passen, enz.

Aanbevolen: