Hoe U Uw Favoriete Nummer Op Het Beeline-netwerk Kunt Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Favoriete Nummer Op Het Beeline-netwerk Kunt Uitschakelen
Hoe U Uw Favoriete Nummer Op Het Beeline-netwerk Kunt Uitschakelen

Video: Hoe U Uw Favoriete Nummer Op Het Beeline-netwerk Kunt Uitschakelen

Video: Hoe U Uw Favoriete Nummer Op Het Beeline-netwerk Kunt Uitschakelen
Video: Tips & Tricks - iOS: APN instellingen 2024, April
Anonim

De service "Favoriete nummer" wordt aangeboden aan abonnees van de mobiele operator "Beeline" en stelt u in staat om de meest gebruikte nummers twee keer goedkoper te bellen. Er zijn abonnementskosten aan verbonden en als de voorwaarden voor het gebruik van deze optie niet geschikt zijn voor de klant, kan hij deze uitschakelen.

Hoe u uw favoriete nummer op het Beeline-netwerk kunt uitschakelen
Hoe u uw favoriete nummer op het Beeline-netwerk kunt uitschakelen

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - het paspoort;
  • - Salon-vertegenwoordiging van de firma Beeline.

instructies:

Stap 1

Om de "Favoriete nummer"-service in het "Beeline" -netwerk uit te schakelen, kiest u het volgende USSD-verzoek * 110 * 080 # en drukt u op de belknop. Volg daarna de instructies van het systeem.

Stap 2

Schakel de service "Favoriete nummer" uit door naar uw persoonlijke account op de officiële pagina van de operator te gaan. Selecteer in het hoofdvenster uw regio in de vervolgkeuzelijst en klik vervolgens op het tabblad "Persoonlijke account" onderaan dezelfde pagina.

Stap 3

Ga naar de sectie "Persoonlijk account voor mobiele communicatie", waarin u deze service kunt uitschakelen. Als u nog niet bij deze dienst bent geregistreerd, stuur dan een verzoek vanaf uw telefoon * 110 * 9 # druk op de beltoets. U ontvangt een sms-bericht met een wachtwoord om uw persoonlijke account in het Beeline-netwerk in te voeren.

Stap 4

Nadat u de hoofdpagina van uw persoonlijke account hebt geopend, selecteert u het gedeelte "Servicebeheer", zoekt u de optie "Favoriete nummer" in de lijst en klikt u op "Uitschakelen".

Stap 5

Als u nog vragen heeft tijdens het afsluiten van de service, kunt u contact opnemen met de exploitant van het Beeline-netwerk via een speciaal feedbackformulier dat rechtstreeks op de website wordt weergegeven. Om dit te doen, klikt u op de link "Stel een vraag", vult u de juiste velden in en klikt u vervolgens op de knop "Verzenden".

Stap 6

Bezoek persoonlijk een van de "Beeline" abonneeservicekantoren, neem uw paspoort mee en schakel de "Favoriete nummer"-service uit. Om de adressen van de locatie van deze vertegenwoordigingskantoren te zien, gaat u naar het tabblad "Kom naar ons", dat zich op de hoofdpagina van de site bevindt.

Stap 7

Neem voor antwoorden op eventuele aanvullende vragen bovendien contact op met de online consultant van het bedrijf Beeline door op de bijbehorende link op de website van de provider te klikken. Of bel de telefoniste van de helpdesk op 0611. Maak je klaar om je paspoortgegevens of andere persoonlijke informatie te geven die je hebt verstrekt bij het afsluiten van een servicecontract met Beeline.

Aanbevolen: