Hoe Samsung Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung Te Russificeren
Hoe Samsung Te Russificeren

Video: Hoe Samsung Te Russificeren

Video: Hoe Samsung Te Russificeren
Video: Ako pripojiť televíziu na internet? 2024, Mei
Anonim

De meeste telefoons zijn veel goedkoper om in het buitenland te kopen. Dit geldt ook voor de line-up van Samsung, en om deze telefoon te kopen, hoef je helemaal niet weg te gaan - je kunt hem bestellen via internet. In dit geval hoeft u alleen maar de bestelling te betalen en deze per post op te halen, waarna u de telefoon moet Russify. Dit is niet moeilijk, een paar stappen zijn voldoende.

Hoe Samsung te russificeren
Hoe Samsung te russificeren

instructies:

Stap 1

Bestel allereerst een Russisch toetsenbord voor je telefoon. U kunt het vinden in winkels en servicecentra in uw stad, of bestellen via internet. Als u een minimum aan inspanning wilt besteden, kunt u Russification bij elk servicecentrum bestellen, maar als u geld wilt besparen, kunt u het zelf doen.

Stap 2

Als de leveringsset een USB-kabel en stuurprogramma's bevatte, sluit u de telefoon aan op de computer nadat u de benodigde software hebt geïnstalleerd. Als deze kit ontbreekt, downloadt u de stuurprogramma's van de officiële Samsung-website of van een andere bron. Zorg ook voor het downloaden van de russified firmware en speciale software voor het flashen van de telefoon. Afhankelijk van het telefoonmodel en het besturingssysteem dat u gebruikt, kan het principe van de firmware veranderen, dus download ook de instructies voor de software.

Stap 3

Synchroniseer je telefoon met je computer, zorg ervoor dat de software de telefoon "ziet". Gebruik dan het knipperende programma. Volg de instructies zorgvuldig en zorg ervoor dat u de originele firmware bewaart. Neem bij een probleem dat u niet zelf kunt oplossen contact op met het servicecentrum.

Aanbevolen: