Hoe Een Sms Naar Een Direct Nummer Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Naar Een Direct Nummer Te Sturen
Hoe Een Sms Naar Een Direct Nummer Te Sturen
Anonim

Vaak is de geadresseerde niet op een direct nummer te bereiken. Het is veel gemakkelijker om een kort bericht te sturen. Bovendien doet de locatie van de abonnee er niet toe. Met moderne technologie kan dit heel eenvoudig.

Hoe een sms naar een direct nummer te sturen
Hoe een sms naar een direct nummer te sturen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - computer;
  • - Internet toegang;
  • - geld op de rekening.

instructies:

Stap 1

Verstuur SMS met uw mobiele telefoon. De gemakkelijkste, maar soms ook kostbare manier is om rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon een bericht naar de geadresseerde te sturen. Alles hangt natuurlijk af van waar de ontvangende partij is. Klik op de functie "Berichten", "Schrijven" en voer de gewenste tekst in. Klik op Verzenden. Als u een speciale functie heeft geconfigureerd, ontvangt u na enige tijd een afleveringsrapport.

Stap 2

Gebruik Skype. Er is nog een andere betaalde en vrij populaire methode - het verzenden van berichten naar een mobiele telefoon met behulp van het Skype-spraakprogramma. Download het in een willekeurige zoekmachine en installeer het op uw computer. Herlaad uw account in een willekeurige terminal of met een Visa-kaart. Voor tien euro per maand kun je een onbeperkt aantal keer de wereld rond sms'en. Het is erg handig!

Stap 3

Open het hoofdvenster van Skype en ga naar het gedeelte "Bekijken" in het bovenste paneel. Klik vervolgens op "oproepen naar telefoons". Daarna zie je aan de rechterkant een groot bord met cijfers. Voer het nummer op de bovenste regel in. Klik in de benedenhoek op sms. Schrijf op wat je wilt verzenden. Klik ten slotte op de knop "Verzenden". Binnenkort zal het bericht de telefoon van de ontvanger bereiken.

Stap 4

Gebruik de service van gratis sms-verzending smste.ru. Er zijn veel sites op internet van waaruit u gratis een bericht kunt sturen. Begin met deze dienst. Van daaruit kunt u zonder beperkingen sms'en naar Rusland, Kazachstan en Oekraïne. Op de hoofdpagina ziet u 4 velden om in te vullen. Voer in de eerste het nummer van de ontvanger in, vervolgens - het bericht, de afbeelding (indien nodig) en in de laatste - de captcha. Klik op "Verzenden". Dat is alles, de operatie is voltooid.

Stap 5

Probeer de optie voor online berichten op sms.prikoli.net/smsotpravka. Naast Rusland en Oekraïne kunt u ook sms'en naar Letland, Wit-Rusland, Oezbekistan, Tadzjikistan, Moldavië en andere buurlanden. Klik onder het gewenste land de code van de telefoniste naar wiens gsm je wil versturen. Volg het vorige schema. De operatie duurt slechts enkele seconden.

Aanbevolen: