Hoe Telefoons Naar De Computer Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe Telefoons Naar De Computer Te Kopiëren
Hoe Telefoons Naar De Computer Te Kopiëren

Video: Hoe Telefoons Naar De Computer Te Kopiëren

Video: Hoe Telefoons Naar De Computer Te Kopiëren
Video: HOW to transfer data android to pc,phone to computer,pc to mobile with usb cable ,usb debugging 2024, Mei
Anonim

Het kopiëren van contacten van telefoon naar computer gebeurt meestal anders voor verschillende telefoonmodellen. Meestal kan dit met speciale programma's waarmee u uw telefoon en computer kunt synchroniseren.

Hoe telefoons naar de computer te kopiëren
Hoe telefoons naar de computer te kopiëren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - programma;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Zoek eerst uit welk programma je nodig hebt om je computer met je telefoon te synchroniseren. Zoek informatie op de officiële website van de telefoonfabrikant. Installeer het programma op uw computer. Houd er rekening mee dat voor telefoons op basis van Android OS u een aangemaakt Google-account nodig heeft, Windows-communicators worden gesynchroniseerd met Outlook, voor Nokia heeft u Nokia PC Suite nodig, synchronisatie wordt ook uitgevoerd met Outlook, contacten worden gekopieerd van iPhone via iTunes.

Stap 2

Nadat u zeker weet welk programma u nodig heeft, downloadt u het naar uw computer. Volg de installatie-instructies. Verbind vervolgens uw telefoon met uw computer via de USB-kabel. Wacht tot de computer het apparaat herkent. Als de verbinding voor de eerste keer wordt gemaakt, kan de wachttijd oplopen tot enkele minuten.

Stap 3

Verdere acties zijn alleen afhankelijk van de functies van het besturingssysteem. Selecteer op de iPhone in apparaatbeheer op de computer het tabblad "Informatie", importeer van daaruit de contacten. Volg deze stappen in Nokia: Menu-Contacten-Instellingen-Kopieer-van simkaart naar telefoongeheugen-Alles tegelijk-Verplaatsen (in de telefoon), Nokia-Synchroniseren-Instellingen-Nieuwe instellingen maken-Outlook (in de computer).

Met Android gaat het kopiëren als volgt: synchroniseer met uw Google-account, ga vervolgens naar het account zelf en klik op "Importeren", alle telefoons worden opgeslagen in Google.

Stap 4

Sommige telefoonmodellen hebben zogenaamde "vCards" - visitekaartjes. In dit geval kunt u een visitekaartje op uw telefoon maken. Kopieer vervolgens het gemaakte visitekaartje naar een flashkaart. Plaats de flashkaart in een speciale lezer die op de computer is aangesloten, of sluit de telefoon zelf aan op de computer. Importeer nu de telefoon van de flashkaart naar uw computer. De actie is vergelijkbaar met het kopiëren van bestanden van verschillende schijven in een computer.

Aanbevolen: