Een Mobiel Nummer Op Naam Vinden

Inhoudsopgave:

Een Mobiel Nummer Op Naam Vinden
Een Mobiel Nummer Op Naam Vinden

Video: Een Mobiel Nummer Op Naam Vinden

Video: Een Mobiel Nummer Op Naam Vinden
Video: Nummer zoeken op naam 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat er behoefte is aan het vinden van een oude bekende die, om wat voor reden dan ook, is verhuisd naar een andere stad, wijk of regio. U kunt proberen zijn mobiele nummer te vinden, waarbij u de achternaam, voornaam en patroniem kent.

Een mobiel nummer op naam vinden
Een mobiel nummer op naam vinden

Noodzakelijk

  • - zoekmachines op internet
  • - bases van mobiele netwerkoperators

instructies:

Stap 1

Een van de gemakkelijkste manieren om een mobiel nummer op naam te vinden, is door zoekmachines op internet te gebruiken. Om dit te doen, voert u alle beschikbare gegevens in over de persoon die u nodig hebt op een van de sites: http: yandex.ru, http: mail. ru, http: rambler.ru, http: google.ru, en misschien heb je geluk om het telefoonnummer te vinden dat je moet weten. In het geval dat deze methode niet werkt, probeer dan te verwijzen naar andere gespecialiseerde zoekmachines.

Stap 2

Houd er rekening mee dat voor sommige van deze services een vergoeding kan worden gevraagd. Probeer om te beginnen gratis diensten, en als je het nummer dat je nodig hebt nog steeds niet kunt vinden, wees dan niet boos en ga naar betaalde bronnen. Maar wees voorzichtig en wees uiterst voorzichtig dat u niet bezwijkt voor de provocaties van oplichters.

Stap 3

Stuur in geen geval korte sms-berichten om de kosten van diensten te betalen. Houd er rekening mee dat de kosten van de service, die op de site worden aangegeven, meestal verschillen van de werkelijke kosten. Om niet voor dergelijke trucs te vallen, probeer recensies over deze site te lezen op forums met relevante onderwerpen.

Stap 4

Een andere mogelijkheid om een mobiel nummer te zoeken op achternaam, voornaam en patroniem van een abonnee is het kopen van bases van telecomoperators. Houd er rekening mee dat deze methode financiën vereist, maar het is een van de meest effectieve. Bovendien krijgt u bij het kopen van een schijf de mogelijkheid om de databases herhaaldelijk te gebruiken en het aantal te berekenen wanneer de behoefte zich opnieuw voordoet.

Stap 5

Vergeet niet dat alle methoden om persoonlijke informatie over andere mensen te achterhalen, illegaal zijn. Om problemen met wetshandhavingsinstanties te voorkomen, moet u er daarom bij het kopen van een schijf voor zorgen dat het geen illegale versie is.

Aanbevolen: