Hoe U Gratis Een Ansichtkaart Naar Uw Mobiel Kunt Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Een Ansichtkaart Naar Uw Mobiel Kunt Sturen
Hoe U Gratis Een Ansichtkaart Naar Uw Mobiel Kunt Sturen

Video: Hoe U Gratis Een Ansichtkaart Naar Uw Mobiel Kunt Sturen

Video: Hoe U Gratis Een Ansichtkaart Naar Uw Mobiel Kunt Sturen
Video: Gratis internet op je mobiel - where ever you go! 2024, Mei
Anonim

Om dierbaren te feliciteren met een vakantie, kun je een sms schrijven of gewoon bellen. Er zijn echter een aantal manieren waarop u gratis een multimediakaart naar het mobiele nummer van een abonnee kunt sturen.

Hoe u gratis een ansichtkaart naar uw mobiel kunt sturen
Hoe u gratis een ansichtkaart naar uw mobiel kunt sturen

instructies:

Stap 1

Om ansichtkaarten te verzenden, gebruikt u de service om gratis mms naar uw mobiel te verzenden. Ga naar de servicepagina. Selecteer de telefooncode van de abonnee en voer de rest van het nummer in. Voer zowel de titel als de tekst van het bericht in. Vergeet niet uw naam en uw mobiele nummer in de daarvoor bestemde velden in te vullen. Upload daarna de foto die u gaat verzenden. Bewerk het vooraf met Paint, verklein het tot ten minste 400 * 400 - dit verlaagt de kosten van de ontvanger om het te downloaden. In het veld "Voorbeeld" kunt u zien hoe uw ansichtkaart eruit zal zien op een mobiele telefoon. Voer de verificatiecode in en klik op de knop "Verzenden".

Stap 2

Profiteer van gratis functies voor het hosten van afbeeldingen, zoals ImgLink. Ga naar de servicepagina en upload vervolgens de afbeelding die voor de ansichtkaart is geselecteerd met de knop "Bestand selecteren". Vergeet niet om het op dezelfde manier te optimaliseren als in de vorige stap. Klik op de knop "Download" en kopieer vervolgens de eerste link naar de afbeelding.

Stap 3

Ga naar de officiële website van de abonnee-operator naar wie u de kaart gaat sturen. Gebruik de sitezoekfunctie om een gratis sms-verzendformulier te vinden. Plak de link die in de vorige stap is gekopieerd in het veld "Berichttekst". Voer het abonneenummer in en vul de rest van de velden in en klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Stap 4

Dien een gratis muziekkaart in via Mobilshoping. Ga naar het adres van de dienst en selecteer vervolgens de felicitatie die je nodig hebt met behulp van de kopjes aan de linkerkant. Klik op de knop "Verzenden" onder de naam van de felicitaties. Voer het telefoonnummer van de ontvanger in het daarvoor bestemde veld in en selecteer vervolgens het tijdstip waarop het moet worden verzonden. Klik op de knop "Verzenden".

Aanbevolen: