Hoe De Authenticiteit Van Nokia Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Authenticiteit Van Nokia Te Achterhalen
Hoe De Authenticiteit Van Nokia Te Achterhalen

Video: Hoe De Authenticiteit Van Nokia Te Achterhalen

Video: Hoe De Authenticiteit Van Nokia Te Achterhalen
Video: How to check nokia original and fake 2024, Mei
Anonim

Computer- en mobiele apparatuur wordt nagemaakt, en hoe bekender de fabrikant en het model, hoe vaker dit gebeurt. Er zijn manieren om te authenticeren.

Hoe de authenticiteit van Nokia te achterhalen
Hoe de authenticiteit van Nokia te achterhalen

instructies:

Stap 1

Ontdek de unieke IMEI van uw telefoon door * # 06 # te kiezen. Hetzelfde nummer moet worden vermeld op de verpakking waarin de telefoon zich bevond en op een sticker onder de batterij. Ga nu naar de website van de fabrikant (www.nokia.com), zoek daar de coördinaten van de technische ondersteuning van Nokia Care en bel ze met de vraag of ze de echtheid van de telefoon willen controleren via IMEI. U kunt ook gebruikmaken van een van de IMEI-checkservices. Als de IMEI niet wordt gevonden in de database van de fabrikant, of niet overeenkomt met de nummers op de sticker, dan ben je de eigenaar van een nep.

Stap 2

Volgens de regels moeten stickers van RosTest en naleving van communicatienormen zich onder de batterij bevinden. In het geval dat deze stickers niet beschikbaar zijn, is de telefoon nep of Rusland binnengesmokkeld.

Stap 3

Onderzoek het apparaat zorgvuldig. Het mag geen inscripties bevatten in andere talen dan Russisch en Engels. Daarnaast moeten de afmetingen van de koffer overeenkomen (vergelijk met de officiële op de website).

Stap 4

Overweeg een batterijpakket. Het zou een eigen hologram moeten hebben, dat het Nokia-logo (in de vorm van twee handen) weergeeft, evenals het opschrift Original Enhancements.

Stap 5

Bekijk het scherm zorgvuldig terwijl de telefoon is ingeschakeld. De korreligheid van de foto is een indicatie dat de telefoon nep is. Het telefoonmenu moet volledig overeenkomen met de beschrijving van het model op de officiële website. Alle labels op het menu zijn alleen in het Russisch of Engels.

Stap 6

Onthoud dat de naam van het model exact overeen moet komen met de officiële naam. Het mag geen onnodige letters of cijfers bevatten. Lees meer over alle modellen die door de fabrikant zijn uitgebracht op de officiële website.

Stap 7

De telefoon mag geen ongedocumenteerde functies hebben. Soms verschillen de functies van vervalsingen aanzienlijk. Fabrikanten van dergelijke telefoons worden hier vaak door aangetrokken.

Aanbevolen: