Sleutels Invoeren Vanaf De Afstandsbediening

Inhoudsopgave:

Sleutels Invoeren Vanaf De Afstandsbediening
Sleutels Invoeren Vanaf De Afstandsbediening

Video: Sleutels Invoeren Vanaf De Afstandsbediening

Video: Sleutels Invoeren Vanaf De Afstandsbediening
Video: Je Proximus TV afstandsbediening universeel maken 2024, April
Anonim

Het invoeren van toetsen om satelliet-tv-zenders te ontgrendelen is niet voor alle ontvangers beschikbaar. Lees meer informatie over dit onderwerp voordat u koopt, en leer ook van tevoren over de mogelijkheden om het apparaatfirmware-programma te installeren.

Sleutels invoeren vanaf de afstandsbediening
Sleutels invoeren vanaf de afstandsbediening

Het is nodig

  • - ontvanger;
  • - televisie;
  • - afstandsbediening;
  • - toegang tot internet;
  • - USB-stick;
  • - knipperend programma.

instructies:

Stap 1

Zoek in het servicemenu van uw ontvanger een speciaal veld voor het invoeren van sleutels met de afstandsbediening. Als uw apparatuur nog niet eerder is geflitst, vindt u hoogstwaarschijnlijk het sleutelinvoerformulier niet. Zoek daarom naar de nieuwste firmware voor uw apparaatmodel.

Stap 2

Kies degene die het beste werkt volgens gebruikersfeedback en download deze naar uw schematische schijf. Houd er rekening mee dat er bij het bijwerken van de software geen externe bestanden op de flashdrive mogen staan.

Stap 3

Nadat u het firmwareprogramma naar uw ontvanger hebt gedownload, controleert u uw verwisselbare schijf met een antivirusprogramma, met speciale aandacht voor het installatieprogramma. Als het firmwarebestand zich in het archief bevindt, pak het dan uit. Steek na controle de flashkaart in de overeenkomstige aansluiting van de ontvanger en start vervolgens de software-updatemodus vanuit het servicemenu. Raadpleeg de instructies voor het programma of op de downloadpagina voor meer informatie over de procedure voor het flashen van uw model, aangezien in sommige gevallen de volgorde van het in- en uitschakelen van het apparaat kan verschillen.

Stap 4

Voer de update uit vanaf het verwisselbare opslagapparaat en wacht tot de ontvanger opnieuw is opgestart. Verwijder de USB-stick uit het apparaat. Controleer of er een emulator voor het invoeren van sleutels in de ontvanger is verschenen en maak vervolgens de benodigde apparatuurinstellingen.

Stap 5

Houd er rekening mee dat als u nog niet eerder een flits van de ontvangers heeft uitgevoerd, dit niet voor de eerste keer zelf doet, u het beste contact opneemt met de diensten van het servicecentrum of uw vrienden vraagt om de instelling voor u uit te zoeken. Negeer ook de instructies van de firmwareprogramma's niet, zelfs als u eerder een software-update hebt uitgevoerd, kunnen nieuwe versies hun eigen bijzonderheden hebben.

Aanbevolen: